МастерШеф 14 сезон 9 випуск від 19.10.2024: хто покинув шоу – “Почала віднєкуватись”

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-14 у 9 випуску. Який з учасників на цей раз не зміг приємно вразити суддів та попрощався з можливістю дійти до фіналу?

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-14 у 9 випуску. На цей раз з проекту вибула Юлія.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-14

Судді МастерШеф показали, як виглядають їхні кухні вдома
Стало відомо, хто покинув МастерШеф-14

Чим ближче до десятки, тим запальніші пристрасті вирують на кухні шоу МастерШеф і це просто неможливо не помітити. На цей раз аматори мали пройти кулінарно-літературний екзамен.І добре вийшло далеко не у всіх.

Окрім того, перед індивідуальним випробуванням Володимир Ярославський порадував учасників шоу МастерШеф 2024 сюрпризами. Він розповів, що кожен кухар може сам вибрати рецепт і всі інгредієнти для готування, проте за однієї мови. Усі додаткові продукти для зірки страви мають підбиратися за принципом акроніму.

Наприклад, якщо аматор вирішив готувати сібас, він має підібрати до риби лише ті інгредієнти, які починаються на літери відповідні літери, які містяться у слові. Примітно, що далеко не всі, хто впорався погано мали шанс вилетіти з шоу. Зокрема, Ольга Мартиновська сильно розкритикувала Христину.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-14. Скріншот коментарів під публікацією на офіційному акаунті шоу

Втім, попри враження глядачів та суддів, шанс боротися за перемогу надалі втратила Юлія.

Нагадуємо, що кулінарне шоу, хоча і залишило свій формат, перетерпіло багато змін після 2022-го. Зокрема, аматори були вимушені перейти повністю на українську мову, без відмовок та звертання уваги на походження учасника. Велика кількість завдань так чи інакше була пов’язана з захисниками України, волонтерами, тощо. А сам знімальний процес часто проходить через умови вимкнення світла та тривоги.

Але цікаво, що дане шоу — одне з небагатьох, яке відновила свій поки ще в 2022-у. Публіка просила продюсерів повернути його на екран, і згодом канал все ж таки знайшов інвесторів та зміг відновити трансляцію. За ці 3 роки було відзнято більше трьох сезонів.

Схожі статті

Так ось, скільки коштує його посмішка: 31-річний Alekseev назвав реальну суму своїх вінірів

Микита Alekseev кілька років тому зробив собі вініри, тож тепер його посмішку видно здалеку, адже зуби вийшли занадто білосніжними - скільки співак витратив на це задоволення?

Вся сімʼя в зборі: Тоня Матвієнко влаштувала відпочинок для чоловіка й доньки прямо в горах

Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян і їхня 8-річна донька Ніна показались серед гір на спільному відпочинку - куди на цей раз відправилась зіркова родина?

“Це все піар-хід”: у Мережі викрили всю правду про новий роман Лесі Нікітюк – несправжній

Нещодавно Леся Нікітюк оголосила про свій роман із Дмитром Бабчуком, але не всі "зацінили" її нового коханого - чи дійсно це справжні стосунки чи все напоказ?

23 роки про нього ні слуху ні духу: чому Наталія Бучинська приховує свого чоловіка

Наталія Бачинська вже більше 20 років проживає у шлюбі з Олександр, але про нього не говорить та навіть не показує ніде - чому співачка приховує його від публіки?

Як виглядає перший чоловік Тоні Матвієнко? Зробив дитину, але не зробив щасливою

Тоня Матвієнко неодноразово розповідала про свій шлюб з Арсеном Мірзояном, але мало говорила про колишнього, від якого в 16 народила первістка.

Соломія Вітвіцька потрапила у конфуз в ефірі 1+1: довелося передавати текст, прикриваючись

Ведуча новин Соломія Вітвіцька потрапила у смішний конфуз в прямому ефірі на каналі "1+1". Цього разу зі своєю задачею не впорався звичайний ґудзик.