“На кастингу…”: Володимир Ярославський розповів, як 100-відсотково потрапити на “МастерШеф”

"МастерШеф" вже довгі роки очолює рейтинг кулінарних шоу. Проте, ще є охочі, які не можуть наважитися на участь в проєкті. Спеціально для них Ярославський розкрив всі секрети кастингу.

Відомий український шеф та суддя проєкту “МастерШеф” Володимир Ярославський відкрито комунікує зі своєю аудиторією. Й хоча, він на проєкті не з так давно, як Ектор, чоловік знає, що потрібно зробити, аби здивувати всіх суддів та потрапити на омріяну кухню.

На прохання підписників, у своєму Instagram, Вова поділився секретами успіху на кастингу. Чоловік впевнений, що 15 сезон популярного шоу відкриє для української кулінарії нові таланти, які зможуть надихнути бувалих кухарів. Тож, рекомендує на кастинг принести страву національної кухні, проте не всім відомий борщ, або вареники, а щось більш етнічне та маловідоме.

“На кастингу здивувати може щось домашнє, щось традиційне, щось українське — те, чого я не знаю. Лососем та спаржею мене не здивуєш і суддів також”, – пояснив Володимир.

Володимир Ярославський розкрив секрети успішного кастингу на МастерШеф
Володимир Ярославський розкрив секрети успішного кастингу на МастерШеф

Крім того, чоловік розповів, що потрібно знати перед тим, як подавати заявку на участь у проєкті. За його словами, у вивченні всіх кулінарних довідників потреби немає, проте, аби гідно конкурувати з суперниками, потрібно знати базові рецепти та ознайомитися з традиційними кухнями світу. Крім того, не зайвими стануть знання з приготування бісквітів та швидкі рецепти хліба, адже учасникам не раз доводилося займатися випічкою у складних та обмежених за часом випробуваннях.

“Ми постійно розповідаємо, що якщо ти ідеш на “МастерШеф”, треба знати базу. базові соуси, як варити пасту, ризото… Трошки зі страв усього світу, найвідоміших, той самий гуакамоле, як правильно посмажити лосось, а також нашу українську кухню”, – пояснив шеф.

Володимир Ярославський розкрив секрети успішного кастингу на МастерШеф
Володимир Ярославський розкрив секрети успішного кастингу на МастерШеф

Нагадаємо, що зараз відбувається перший етап кастингу на участь у новому сезоні кулінарного проєкту. Тому не відкладайте свою мрію на потім, а сміливо крокуйте на зустріч долі.

Схожі статті

Холостяком майже і не був: яких жінок Олег Скрипка закохував у себе за все життя

Олег Скрипка наразі одружений із Наталією Сидь, яка народила йому четверо дітей, але відомо що до шлюбу з дружиною, співак також мав союз із француженкою - що відомо про особисте життя музиканта?

Давно не холостячка: як зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук закохала в себе чоловіка-мільйонера

Зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук проміняла свою кар'єру на сім'ю та переїхала жити до Швейцарії - як виглядає її чоловік-іноземець, з яким було кохання з першого погляду.

“Закінчити все, закінчити”: Світлана Лобода вразила зізнанням про своє остаточне рішення

Світлана Лобода вразила зізнанням щодо свого рішення, яке вона прийняла не так давно. Артистка захотіла все завершити. Про що йде мова? Деталі в матеріалі.

Змінила зачіску та весь одяг: як виглядає 50-річна Олена Мозгова після того, як схудла на 20 кг

Після кардинального схуднення Олена Мозгова неодноразово міняла зачіски. Як виглядає продюсерка зараз, після того, як зробила модну стрижку, фарбування та завивку.

Обрала його, а не багатія: 58-річна Ольга Сумська зізналась, чому зупинилась на Борисюку

Ольга Сумська майже 30 років у шлюбі з Віталієм Борисюком, а у Мережі досі ширяться питання, чому акторка не обрала собі більш заможного чоловіка - артистка відповіла.

Колись випилював хрестики, а потім продавав: стало відомо, чим зараз займається Олег Винник

Олег Винник намагається повернутися в український шоубізнес і навіть анонсував нові концерти, проте багато колег та шанувальників вважають, що такої популярності та любові у нього вже ніколи не буде.