Він був старшим за неї на 10 років: хто був першим чоловіком Ксенії Мішиної, з яким не склалось

Ксенія Мішина досі холостякує, але ще до шаленої популярності акторка була в стосунках з чоловіком, який є батьком її сина Платона - чому у пари не склалось?

Ксенія Мішина поділилася подробицями свого першого шлюбу і стосунків з батьком свого сина Платона, які виявилися нелегкими. Коли Ксенія познайомилася з першим чоловіком, їй було всього 20 років, і вона навчалася в Києві. Спочатку дівчина не відчула до нього сильних почуттів, оскільки була занурена в навчання. Однак через шість місяців після залицянь чоловіка, який був на десять років старший, він вирішив, що більше не може намагатися завоювати її серце, і висловив свої сумніви щодо їхнього майбутнього разом.

Ксенія Мішина пригадала свої нездорові стосунки з першим чоловіком
Ксенія Мішина пригадала свої нездорові стосунки з першим чоловіком

Після розмови Ксенія прокинулася з відчуттям, що чогось їй не вистачає, і почала замислюватися, можливо, в неї виникли справжні почуття до нього. Незабаром закохані вирішили жити разом. Проте їхнє життя змінилося кардинально, коли дівчина дізналася про свою вагітність. Ця новина стала переломним моментом у їхніх стосунках.

У той час вона опинилася в ситуації, де фінансова залежність від партнера ставала все більш відчутною. Ситуація ускладнювалася відсутністю грошей і потребою в базових речах, адже вона також навчалася в університеті. У відповідь на її труднощі чоловік демонстрував байдужість, вимагаючи, щоб вона сама шукала вихід з ситуації, пропонуючи заробити гроші, якщо їй не вистачає їжі.

Ксенія Мішина пригадала свої нездорові стосунки з першим чоловіком
Ксенія Мішина пригадала свої нездорові стосунки з першим чоловіком

Таке ставлення лише підкреслювало маніпулятивний характер їхніх стосунків, що межувало з аб’юзом. Чоловік Ксенії відчував задоволення від влади, яку мав над нею, і зовсім не переймався її самопочуттям. Акторка змушена була виконувати побутові обов’язки, навіть коли її мучив токсикоз і зміни настрою, спричинені гормонами.

У момент безвиході Ксенія звернулася за допомогою до своїх батьків, висловивши бажання вирватися з цього “пекла”. Її мама оперативно приїхала, допомогла зібрати речі та відвезла доньку до Севастополя. Після народження сина Платона, чоловік раптово зник, пообіцявши надіслати дитячу ванночку, проте син ніколи не бачив батька. Невдовзі Ксенія все ж змушена була зустрітися з ним знову, і ця зустріч закінчилася тим, що він штовхнув її на сходах, залишивши глибокі травми в душі.

Схожі статті

Холостяком майже і не був: яких жінок Олег Скрипка закохував у себе за все життя

Олег Скрипка наразі одружений із Наталією Сидь, яка народила йому четверо дітей, але відомо що до шлюбу з дружиною, співак також мав союз із француженкою - що відомо про особисте життя музиканта?

Давно не холостячка: як зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук закохала в себе чоловіка-мільйонера

Зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук проміняла свою кар'єру на сім'ю та переїхала жити до Швейцарії - як виглядає її чоловік-іноземець, з яким було кохання з першого погляду.

“Закінчити все, закінчити”: Світлана Лобода вразила зізнанням про своє остаточне рішення

Світлана Лобода вразила зізнанням щодо свого рішення, яке вона прийняла не так давно. Артистка захотіла все завершити. Про що йде мова? Деталі в матеріалі.

Змінила зачіску та весь одяг: як виглядає 50-річна Олена Мозгова після того, як схудла на 20 кг

Після кардинального схуднення Олена Мозгова неодноразово міняла зачіски. Як виглядає продюсерка зараз, після того, як зробила модну стрижку, фарбування та завивку.

Обрала його, а не багатія: 58-річна Ольга Сумська зізналась, чому зупинилась на Борисюку

Ольга Сумська майже 30 років у шлюбі з Віталієм Борисюком, а у Мережі досі ширяться питання, чому акторка не обрала собі більш заможного чоловіка - артистка відповіла.

Колись випилював хрестики, а потім продавав: стало відомо, чим зараз займається Олег Винник

Олег Винник намагається повернутися в український шоубізнес і навіть анонсував нові концерти, проте багато колег та шанувальників вважають, що такої популярності та любові у нього вже ніколи не буде.