Дан Балан порвав з нею вже давно: хто ця жінка, яка зробила зі співака холостяка

За офіційною версією, усі ці роки Дан Балан був вільний. Але правда про його колишню дружину все одно виходить назовні. Хто вона і як надовго зробила музиканта холостяком?

Дан Балан потрапив у ту категорію зірок, які ніколи не розповідають публіці про своє особисте життя. І на це є головна та очевидна причина: шанувальниці дуже різко реагують на появу у свого кумира коханої жінки, уважно слідкують за усіма змінами і навіть можуть дійсно зіпсувати ці взаємини.

Велика кількість знаменитостей за цей час розповідали, що їхні шлюби зруйнували саме публічність та популярність. Але цікаво, що Дан Балан не просто став зіркою в якийсь момент, а зростав в оточенні людей шоу-бізнесу, а також політиків.

Дан Балан розповів про свою колишню дружину

Молдавська преса освітила конфуз Дана Балана
Дан Балан розповів про свою колишню дружину

Тому на відміну від своїх колег, Дан Балан ніколи навіть не допускав цієї помилки: показувати рідних людей публіці. Втім, молдавська преса все одно дізналася вельми цікаві новини за особистого життя артиста.

Наприклад, багато років ходять чутки, що артист на початку нульових одружився з румунською моделлю. Але їхні стосунки швидко почали псуватися через сильну завантаженість зірки, а також безкінечні гастролі, де в нього було безліч фанаток. Ревнощі зробили свою справу і модель не витримала такого тиску. Подейкували, що у пари навіть народилася спільна дитина і сім’я на даний момент живе за кордоном.

Коли Дана Балана підозрювали у романі з Тіною Кароль він дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, що насправді ніколи не був одруженим, але дуже бережно ставиться до сімейних цінностей і вважає, що все ж таки може одружитися.

Але позиція артиста така, що його майбутня дружина має бути особливою жінкою, а не пересічною. Мовляв, в неї має бути сильний характер, талант, а також здатність мотивувати його на ще більші подвиги.

Тому він допустив, що така жінка йому може і не зустрітися, а отже він все своє життя проведе у статусі холостяка. На той момент аудиторія була впевнена, що насправді він говорить про Тіну Кароль.

Схожі статті

Холостяком майже і не був: яких жінок Олег Скрипка закохував у себе за все життя

Олег Скрипка наразі одружений із Наталією Сидь, яка народила йому четверо дітей, але відомо що до шлюбу з дружиною, співак також мав союз із француженкою - що відомо про особисте життя музиканта?

Давно не холостячка: як зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук закохала в себе чоловіка-мільйонера

Зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук проміняла свою кар'єру на сім'ю та переїхала жити до Швейцарії - як виглядає її чоловік-іноземець, з яким було кохання з першого погляду.

“Закінчити все, закінчити”: Світлана Лобода вразила зізнанням про своє остаточне рішення

Світлана Лобода вразила зізнанням щодо свого рішення, яке вона прийняла не так давно. Артистка захотіла все завершити. Про що йде мова? Деталі в матеріалі.

Змінила зачіску та весь одяг: як виглядає 50-річна Олена Мозгова після того, як схудла на 20 кг

Після кардинального схуднення Олена Мозгова неодноразово міняла зачіски. Як виглядає продюсерка зараз, після того, як зробила модну стрижку, фарбування та завивку.

Обрала його, а не багатія: 58-річна Ольга Сумська зізналась, чому зупинилась на Борисюку

Ольга Сумська майже 30 років у шлюбі з Віталієм Борисюком, а у Мережі досі ширяться питання, чому акторка не обрала собі більш заможного чоловіка - артистка відповіла.

Колись випилював хрестики, а потім продавав: стало відомо, чим зараз займається Олег Винник

Олег Винник намагається повернутися в український шоубізнес і навіть анонсував нові концерти, проте багато колег та шанувальників вважають, що такої популярності та любові у нього вже ніколи не буде.