Колись випилював хрестики, а потім продавав: стало відомо, чим зараз займається Олег Винник

Олег Винник намагається повернутися в український шоубізнес і навіть анонсував нові концерти, проте багато колег та шанувальників вважають, що такої популярності та любові у нього вже ніколи не буде.

Не всі українські артисти витримали випробування війною. Йдеться про тих знаменитих чоловіків призовного віку, хто таємно втік із країни на початку повномасштабного вторгнення або після того, як закрили кордони. Майже всі втікачі виставили себе у непривабливому стані. Наприклад, як танцюрист та хореограф Влад Яма, продюсер та реп-виконавець Потап чи колишній Ксенії Мішиної – гуморист Олександр Еллерт. Але є й ті, хто опинився у дуже ганебній ситуації, як Олег Вінник.

Нагадаємо, що артист виїхав із Києва 24 лютого разом із Таюне у машині дружини свого експродюсера Олександра Горбенка. Україну вони покинули 27 лютого. За словами жінки, під час перетину кордону переляканий Винник сидів на задньому сидінні автомобіля і ховався під пледом, щоб його не помітили жінки, старі та діти, які на той момент стояли в черзі на пункті пропуску. За кермом була Таюне, оскільки дружина Горбенка відмовилася “порушувати закон”.

Експродюсер Олега Винника розповів про те, як співак втікав з України
Експродюсер Олега Винника розповів про те, як співак втікав з України

Після приїзду до Німеччини Винник зник майже на рік. Щоправда, у 2023 році дав інтерв’ю Вікторії Курочці, де спробував пояснити логіку своїх дій і навіть побіжно розповів про загадкову хворобу, яка не дозволила йому вийти на зв’язок раніше. Проте, до слів артиста, у багатьох українців, у тому числі колег, довіри вже не було. У Мережі засуджували співака за слабкість та боягузтво.

Олег Винник розповів про своє скромне життя у Німеччині разом з Таюне
Олег Винник розповів про своє скромне життя у Німеччині разом з Таюне

Однак, незважаючи на це Винник все ж таки вирішив повернутися. Щоправда, не додому в Україну, а лише в український шоубізнес і в серпні 2024 року оголосив про вихід нової пісні під назвою “Мої люди”. Пізніше на фан-акаунті артиста з’явилася інформація, що співак дасть кілька концертів у Європі. Поки не ясно, чи вдасться Виннику зібрати великі зали, але якщо раптом кар’єра не відновиться, то артист зможе спробувати себе в іншому напрямку. Наприклад, виготовлення меблів та дерев’яних прикрас.

Так, у 2021 році Олег Вінник зізнався, що у студентські роки зацікавився деревообробкою та виготовляв жіночу біжутерію. Він вручну випилював хрестики лобзиком і продавав. Згодом Винник купив верстат і навіть зробив меблі з дуба у свою квартиру.

Олег Винник випадково показав свою секретну квартиру в Німеччині
Олег Винник випадково показав свою секретну квартиру в Німеччині

“Для мене дерево в руках схоже на дорогоцінний камінь. Вибрати сорт, знайти правильний ствол потрібного кольору, висушити – це терапія”, – розповідав Винник. Однак зізнався, що у 2000-х він трохи закинув своє захоплення – “Сподіваюся, все ще попереду”, – додав тоді артист.

Схожі статті

Холостяком майже і не був: яких жінок Олег Скрипка закохував у себе за все життя

Олег Скрипка наразі одружений із Наталією Сидь, яка народила йому четверо дітей, але відомо що до шлюбу з дружиною, співак також мав союз із француженкою - що відомо про особисте життя музиканта?

Давно не холостячка: як зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук закохала в себе чоловіка-мільйонера

Зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук проміняла свою кар'єру на сім'ю та переїхала жити до Швейцарії - як виглядає її чоловік-іноземець, з яким було кохання з першого погляду.

“Закінчити все, закінчити”: Світлана Лобода вразила зізнанням про своє остаточне рішення

Світлана Лобода вразила зізнанням щодо свого рішення, яке вона прийняла не так давно. Артистка захотіла все завершити. Про що йде мова? Деталі в матеріалі.

Змінила зачіску та весь одяг: як виглядає 50-річна Олена Мозгова після того, як схудла на 20 кг

Після кардинального схуднення Олена Мозгова неодноразово міняла зачіски. Як виглядає продюсерка зараз, після того, як зробила модну стрижку, фарбування та завивку.

Обрала його, а не багатія: 58-річна Ольга Сумська зізналась, чому зупинилась на Борисюку

Ольга Сумська майже 30 років у шлюбі з Віталієм Борисюком, а у Мережі досі ширяться питання, чому акторка не обрала собі більш заможного чоловіка - артистка відповіла.

Він був старшим за неї на 10 років: хто був першим чоловіком Ксенії Мішиної, з яким не склалось

Ксенія Мішина досі холостякує, але ще до шаленої популярності акторка була в стосунках з чоловіком, який є батьком її сина Платона - чому у пари не склалось?