Змінила зачіску та весь одяг: як виглядає 50-річна Олена Мозгова після того, як схудла на 20 кг

Після кардинального схуднення Олена Мозгова неодноразово міняла зачіски. Як виглядає продюсерка зараз, після того, як зробила модну стрижку, фарбування та завивку.

У 2021 році українська продюсерка Олена Мозгова несподівано для всіх схудла на 22 кг. Причому скинути вагу вона змогла лише за 7 місяців. Ще у травні її вага становила 85 кг при зростанні 162 см, а у листопаді продюсерка важила вже 63 кг. Щоб наочно продемонструвати перетворення, Олена оприлюднила фото, на якому позувала в штанах на 3 розміри менше і у вузькій чорній футболці.

Олена Мозгова до та після схуднення
Олена Мозгова до та після схуднення

Минуло три роки, а вага Олени, як і раніше, залишається в межах норми. Про це можуть свідчити фото, які періодично з’являються у її Інстаграмі. Так, напередодні Мозгова поділилася кадрами нової фотосесії, де з’явилася в супер стильному повсякденному образі.  На ній були звичайні звужені чорні штани, які ідеально сиділи по фігурі та вільний светр із високою горловиною кольору хаккі. Доповнили комплект трендові лакові лофери та нова стрижка.

Олена Мозгова з новою зачіскою і після схуднення з'явилася на публіці
Олена Мозгова з новою зачіскою і після схуднення з’явилася на публіці

Нагадаємо, що за останні кілька місяців 50-річна Олена Мозгова кілька разів змінювала зачіску. Спочатку у неї було каре, потім з’явилися фото, де продюсерка постала з розкішним довгим волоссям. Швидше за все, це була перука чи нарощені пасма.

Олена Мозгова з новою зачіскою і після схуднення з'явилася на публіці
Олена Мозгова з новою зачіскою і після схуднення з’явилася на публіці

А пару тижнів тому Мозгова вирушила в салон до свого улюбленого стиліста-перукаря, яка зробила їй стрижку боб-каре, завивку та нове фарбування з помітно світлими пасмами.

Олена Мозгова похвалилася новою модернізованою стрижкою боб-каре
Олена Мозгова похвалилася новою модернізованою стрижкою боб-каре

Ймовірно, образ настільки надихнув Олену, що вона одразу вирішила скористатися послугами професійного візажиста та стилиста і зробила нову фотосесію. Зазначимо, що в соціальних мережах Олена часто пише пости, в яких оголошує про нові збори для ЗСУ та щоб привернути увагу шанувальників публікує свої нові фотографії.

Схожі статті

Холостяком майже і не був: яких жінок Олег Скрипка закохував у себе за все життя

Олег Скрипка наразі одружений із Наталією Сидь, яка народила йому четверо дітей, але відомо що до шлюбу з дружиною, співак також мав союз із француженкою - що відомо про особисте життя музиканта?

Давно не холостячка: як зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук закохала в себе чоловіка-мільйонера

Зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук проміняла свою кар'єру на сім'ю та переїхала жити до Швейцарії - як виглядає її чоловік-іноземець, з яким було кохання з першого погляду.

“Закінчити все, закінчити”: Світлана Лобода вразила зізнанням про своє остаточне рішення

Світлана Лобода вразила зізнанням щодо свого рішення, яке вона прийняла не так давно. Артистка захотіла все завершити. Про що йде мова? Деталі в матеріалі.

Обрала його, а не багатія: 58-річна Ольга Сумська зізналась, чому зупинилась на Борисюку

Ольга Сумська майже 30 років у шлюбі з Віталієм Борисюком, а у Мережі досі ширяться питання, чому акторка не обрала собі більш заможного чоловіка - артистка відповіла.

Колись випилював хрестики, а потім продавав: стало відомо, чим зараз займається Олег Винник

Олег Винник намагається повернутися в український шоубізнес і навіть анонсував нові концерти, проте багато колег та шанувальників вважають, що такої популярності та любові у нього вже ніколи не буде.

Він був старшим за неї на 10 років: хто був першим чоловіком Ксенії Мішиної, з яким не склалось

Ксенія Мішина досі холостякує, але ще до шаленої популярності акторка була в стосунках з чоловіком, який є батьком її сина Платона - чому у пари не склалось?