“Закінчити все, закінчити”: Світлана Лобода вразила зізнанням про своє остаточне рішення

Світлана Лобода вразила зізнанням щодо свого рішення, яке вона прийняла не так давно. Артистка захотіла все завершити. Про що йде мова? Деталі в матеріалі.

Останні 10 років для Світлани Лободи були вельми успішними, адже вона була відомою далеко за межами України. Але на момент свого злету вона вирішила жити не в Києві, а в Москві, і будувала свою кар’єру там. Зірка неодноразово отримувала величезні порції критики від своїх співвітчизників, але своє рішення не змінювала.

Світлана Лобода розповіла, що чекає на її кар’єру

Світлана Лобода зробила фотосесію в стилі Мадонни
Світлана Лобода розповіла, що чекає на її кар’єру

Пізніше стало відомо, що артистка вийшла заміж і переїхала в Європу. Зокрема, з’являлася інформація про її місце проживання на Мальті. Однак, на повідомлення про зміну її громадянства зірка відреагувала одразу. Світлана Лобода вийшла на зв’язок та в ефірі показала свій український паспорт.

Але це сталося вже після того, як артистка зробила свій вибір. Після 24 лютого і він перед нею постав як ніколи очевидно та серйозно.

Співачка почекала всього декілька днів, після чого дала зрозуміти, що вона цілком і повністю підтримує свою батьківщину, і готова зробити все необхідне для того, аби вона швидше перемогла та відновилася. Далеко не всі оцінили цей жест, і тим не менш велика кількість українців була вдячна виконавиці за даний крок.

Вона в свою чергу пізніше дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому заявила, що вирішила “закінчити все, закінчити кар’єру в Росії”.

Нагадуємо, що артистка так і не розповіла, хто ж її таємничий чоловік, який подарував їй щастя та став батьком її молодшої дочки Тільди. Гарніше поговорювали, що це рок-музикант з Німеччини Тіль Ліндеманн. Однак пізніше колишня продюсерка артистки заявила, що це неправда, і таким чином Світлана нібито намагалася привернути до себе увагу та влаштувати собі піар.

Ба більше, подейкують, що коханий Світлани — успішний бізнесмен кавказького походження.

Схожі статті

Холостяком майже і не був: яких жінок Олег Скрипка закохував у себе за все життя

Олег Скрипка наразі одружений із Наталією Сидь, яка народила йому четверо дітей, але відомо що до шлюбу з дружиною, співак також мав союз із француженкою - що відомо про особисте життя музиканта?

Давно не холостячка: як зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук закохала в себе чоловіка-мільйонера

Зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук проміняла свою кар'єру на сім'ю та переїхала жити до Швейцарії - як виглядає її чоловік-іноземець, з яким було кохання з першого погляду.

Змінила зачіску та весь одяг: як виглядає 50-річна Олена Мозгова після того, як схудла на 20 кг

Після кардинального схуднення Олена Мозгова неодноразово міняла зачіски. Як виглядає продюсерка зараз, після того, як зробила модну стрижку, фарбування та завивку.

Обрала його, а не багатія: 58-річна Ольга Сумська зізналась, чому зупинилась на Борисюку

Ольга Сумська майже 30 років у шлюбі з Віталієм Борисюком, а у Мережі досі ширяться питання, чому акторка не обрала собі більш заможного чоловіка - артистка відповіла.

Колись випилював хрестики, а потім продавав: стало відомо, чим зараз займається Олег Винник

Олег Винник намагається повернутися в український шоубізнес і навіть анонсував нові концерти, проте багато колег та шанувальників вважають, що такої популярності та любові у нього вже ніколи не буде.

Він був старшим за неї на 10 років: хто був першим чоловіком Ксенії Мішиної, з яким не склалось

Ксенія Мішина досі холостякує, але ще до шаленої популярності акторка була в стосунках з чоловіком, який є батьком її сина Платона - чому у пари не склалось?