Білозір розповіла, чому Софія Ротару ховається від фанатів: “Данина поваги їй за це”

Оксана Білозір вперше публічно висловилася про Софію Ротару та розповіла, що насправді відбувається зі співачкою, і чим зумовлена її позиція.

3 роки тому погляди публіки шукали Софії Ротару, яка моглаб заговорити вголос про свою позицію та приєднатися до інформаційної боротьби. Однак, співачка утрималася від подобного роду дій і взагалі ніяк не реагували ні на заклики, ні на критику. Цікаво, що велика кількість зірок згадувала у своїх інтерв’ю про Софію Михайлівну і відкрито її засуджувала.

Але співачка продовжувала ховатися і реагувала лише на деякі події в Україні, здебільшого на трагедії. Відповідні публікації з’являлися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, але без тексту та зображень самої артистки.

Оксана Білозір розповіла, що думає про позицію Софію Ротару

Софія Ротару розповіла, який спадок залишить своїй сімʼї
Оксана Білозір розповіла, що думає про позицію Софію Ротару

З’являлася інформація, що нібито співачка давно виїхала за кордон разом з родиною. Зокрема навіть подейкували про придбання нею італійської вілли. І Ротару показалася на публіці у 2024-у під час відпочинку з сім’єю на свій день народження.

На рахунок поведінки своєї колеги нещодавно висловилася Оксана Білозір, яка встала на захист артистки.

“Вона стала зіркою, коли співала українські пісні. І це є її величезна заслуга на сьогодні, тому що вона була фундаментом, опорою, на яку можна було спиратися. Тому зараз трактувати її вчинки не варто”, – висловилася знаменитість.

Окрім того, Оксана зазначила, що з величезним багажем досвіду та внеском в українську культуру Софія Михайлівна Ротару має право мовчати та не виходити на зв’язок, а також чинити так, як вона вважає за потрібне. Зірка також підкреслила, що Ротару прославилася не за свої російські пісні, а саме за український репертуар.

Нагадуємо, що лютого 2022-го родина потрапила у гучний скандал через те, що Руслана та Анатолія Євдокименків затримали під час спроби нелегально перетнути кордон. Пізніше стало відомо, що їх відпустили на новий день і ніякої інформації про покарання не було.

Схожі статті

Не всім по кишені: скільки заробляє Дмитро Карпачов за одну годину консультації – шалені гроші

Дмитро Карпачов відомий психолог, до якого звертається багато зірок, а також він бере участь в проєкті "Супермама" - скільки ж коштує його консультація?

Зібров сказав ще два роки тому: стало відомо, за кого насправді вийшла заміж Аліна Гросу

Аліна Гросу довго тримала інтригу про свого "загадкового американського чоловіка", але приховати головне так і не вдалося. За кого вийшла заміж співачка?

“Знайшла своє кохання”: співведучий Лесі Нікітюк розповів, як змінив її новий роман

Співведучий Лесі Нікітюк Богдан Шелудяк розповів, як змінив її новий роман з Дмитром Бабчуком. Виявляється, відбулися значні трансформації.

Дмитро Гордон на 57-й день народження порівняв себе зі Сфінксом: це треба бачити (Фото)

Дмитро Гордон порівняв себе з фігурою, яка має тіло лева і голову людини. Також розповів про важливий день і подякував тим, хто врятував йому життя.

Більше не секрет: що Надя Матвєєва забула у Москві 38 років тому і чому повернулась до України

Надя Матвєєва здобула шалену популярність завдяки програмі "Все буде добре", але не все своє життя телеведуча була саме в Україні - про що йдеться?

Як голлівудські зірки: Григорій Решетнік і Христина Решетнік пройшлися червоною доріжкою

Сукня дружини відомого шоумена Григорія Решетніка тягнулася по всій червоній доріжці. Христина Решетнік була у підборах і ледь не заплуталася в своєму вбранні. Але гарно встояла на ногах.