Зібров сказав ще два роки тому: стало відомо, за кого насправді вийшла заміж Аліна Гросу

Аліна Гросу довго тримала інтригу про свого "загадкового американського чоловіка", але приховати головне так і не вдалося. За кого вийшла заміж співачка?

На початку 2024 року стало відомо, що популярна українська співачка Аліна Гросу, яка переїхала до Лос-Анджелеса (США), вдруге вийшла заміж. У Мережі швидко поширилися фотографії, де артистка у весільній сукні позує з якимсь загадковим чоловіком на тлі океану. На всі питання розкрити особистість свого коханого та показати його обличчя, Гросу відповідала відмовою.

Аліна Гросу висловилася про свого таємного чоловіка
Аліна Гросу висловилася про свого таємного чоловіка

Кілька місяців Аліні вдавалася тримати інтригу, правда деякі факти про свого чоловіка вона все ж таки розкрила. Наприклад, те, що його професія пов’язана з кіно, він не українець, але добре розуміє українську мову, чудово вміє працювати з камерою та допомагав їй знімати кліпи. Гросу також зазначила, що чоловік постійно супроводжує її на заходах та часто буває на її концертах. Склавши всі факти та добре вивчивши весільні фото, багато шанувальників дійшли висновку, що це може бути російський актор Роман Полянський.

Аліна Гросу підтвердила чутки про шлюб із Романом Полянським
Аліна Гросу підтвердила чутки про шлюб із Романом Полянським

Зазначимо, що до війни у Гросу був із ним бурхливий роман. Але потім почали з’являтися чутки, що нібито артист на початку повномасштабного вторгнення кинув українську співачку виїхав до РФ. Якийсь час артистка сама підтримувала цю версію. І лише близький друг родини Гросу – співак Павло Зібров одного разу проговорився, що Роман весь час був у Чернівцях та допомагав Аліні займатися волонтерством та назвав Полянського “справжнім патріотом”.

Ще одним підтвердженням, що таємним чоловіком співачки може бути російський актор, стала фотографія, що нещодавно з’явилася. Що характерно, на сторінці Гросу ви її не знайдете, знімок оприлюднила посол з прав людини в ООН Сіма Каретна. У кадрі Гросу та Полянський позують разом. Мало того, їх уявляють як пару.

Аліна Гросу підтвердила чутки про шлюб із Романом Полянським
Аліна Гросу підтвердила чутки про шлюб із Романом Полянським

“Вже всі бачили фото в Америці із Романом! Вітаю!”, “Якщо це, справді, це Роман, то пишусь, що виїхав із Росії, це дуже вірне рішення виїхати у нейтральну країну і почати все знову з коханим людиною”, – пишуть у коментарях.

Схожі статті

Олена Кравець скинула підбори, але нафарбувала губи: як виглядає зірка “Кварталу-95”

Зірка "Кварталу-95" Олена Кравець без підборів та з червоною помадою прочитала ліричного вірша. Своїм образом, текстом і голосом вона здивувала всіх своїх прихильників.

Названо найкрасивішого чоловіка в Україні: серед 5 претендентів у нього найідеальніше обличчя

Іноземець, кілька брюнетів і один русявий. ТОП-5 чоловіків в українському шоу-бізнесі, які більше всього подобаються жіночій аудиторії. Гляньте, чи є серед них і ваш "авторитет".

Арсен Мірзоян живе як Sting: чоловік Тоні Матвієнко втратив слух і розповів, як це було

Співак Арсен Мірзоян не любить розповідати про свої проблеми зі здоров'ям, але одного разу йому все ж таки довелося зізнатися, що колись він втратив слух. Що відбувалося далі?

Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що стала коханкою: не пошкодувала

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що встала колись між Андрієм Диким та його обраницею. Усі деталі в статті.

Переможниця “X-Фактора” Аіда Ніколайчук ллє сльози, бо померла її любов: “Тебе більше нема”

Нещодавно Аіда Ніколайчук втретє вийшла заміж і здавалося б, що нарешті співачка щаслива, але сталася сумна новина - артистка розповіла, кого з близьких для неї не стало.

Світлана Лобода заспівала англійською разом із Люком Брюєром: їх “впіймали” в ресторані

Світлана Лобода заспівала разом із Люком Брюєром, якого всі порівнюють з легендарним Фредді Мерк'юрі. Утім, французький співак і артист може обійти лідера гурту Queen.