Оля Полякова зізналася, чому її 19-річна донька не повернулася на навчання в США: “Не вийшло”

Королева ночі Оля Полякова відправила свою старшу доньку на навчання в США, але вона ще досі не там - невже Маша передумала і не поїде в Америку ніколи?

Оля Полякова розповіла про обставини, які завадили її старшій доньці Маші повернутися до навчання у Сполучених Штатах. Маші наразі 19 років і вона планувала розпочати навчання в музичному коледжі Берклі в Бостоні ще на початку вересня цього року. Однак виникли непередбачувані труднощі, пов’язані з візовими питаннями, які змусили дівчину повернутися в Україну.

Оля пояснила, що Маша, попри проблеми, продовжує отримувати освіту композиторки в київській музичній академії. Вона планує повернутися до Берклі вже наступного року, а саме в січні, коли всі формальності будуть вирішені. Також співачка зазначила, що її донька активно займається творчістю і навіть пише пісні для своєї матері, чим демонструє свої музичні здібності.

Оля Полякова розповіла, чому її старша донька не повернулась на навчання в США
Оля Полякова розповіла, чому її старша донька не повернулась на навчання в США

Маша Полякова активно реалізує свою музичну кар’єру та створила рок-гурт і випускає кліпи. Оля Полякова надала чудову можливість своїй талановитій доньці виступити на розігріві перед її концертом у Палаці Спорту, який відбудеться 26 жовтня в Києві. Тому шанувальники матимуть змогу насолодитися не лише виконанням Олі, а й почути пісні Маші.

Маша не просто йде по стопах матері, в плані творчості, а й знаходить свій унікальний шлях у музиці. Вона активно досліджує жанр року, що підкреслює її індивідуальність та відмінність від зіркової мами. Оля зазначила, що їхні музичні стилі суттєво різняться, і що вона просто прагне створити для доньки ті можливості, яких не мала у свої 20 років на початку кар’єри.

Оля Полякова розповіла, чому її старша донька не повернулась на навчання в США
Оля Полякова розповіла, чому її старша донька не повернулась на навчання в США

Артистка пригадує, як важко їй було добиватися успіху протягом двадцяти років, аби дістатися до свого першого концерту в Палаці Спорту. Але вона вважає, що сучасним поколінням має бути легше, і що вони заслуговують на кращі умови для розвитку.

Схожі статті

Олена Кравець скинула підбори, але нафарбувала губи: як виглядає зірка “Кварталу-95”

Зірка "Кварталу-95" Олена Кравець без підборів та з червоною помадою прочитала ліричного вірша. Своїм образом, текстом і голосом вона здивувала всіх своїх прихильників.

Названо найкрасивішого чоловіка в Україні: серед 5 претендентів у нього найідеальніше обличчя

Іноземець, кілька брюнетів і один русявий. ТОП-5 чоловіків в українському шоу-бізнесі, які більше всього подобаються жіночій аудиторії. Гляньте, чи є серед них і ваш "авторитет".

Арсен Мірзоян живе як Sting: чоловік Тоні Матвієнко втратив слух і розповів, як це було

Співак Арсен Мірзоян не любить розповідати про свої проблеми зі здоров'ям, але одного разу йому все ж таки довелося зізнатися, що колись він втратив слух. Що відбувалося далі?

Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що стала коханкою: не пошкодувала

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що встала колись між Андрієм Диким та його обраницею. Усі деталі в статті.

Переможниця “X-Фактора” Аіда Ніколайчук ллє сльози, бо померла її любов: “Тебе більше нема”

Нещодавно Аіда Ніколайчук втретє вийшла заміж і здавалося б, що нарешті співачка щаслива, але сталася сумна новина - артистка розповіла, кого з близьких для неї не стало.

Світлана Лобода заспівала англійською разом із Люком Брюєром: їх “впіймали” в ресторані

Світлана Лобода заспівала разом із Люком Брюєром, якого всі порівнюють з легендарним Фредді Мерк'юрі. Утім, французький співак і артист може обійти лідера гурту Queen.