“Знайшла своє кохання”: співведучий Лесі Нікітюк розповів, як змінив її новий роман

Співведучий Лесі Нікітюк Богдан Шелудяк розповів, як змінив її новий роман з Дмитром Бабчуком. Виявляється, відбулися значні трансформації.

Відома популярна українська телеведуча Леся Нікітюк довго не наважувалася заговорити про своє особисте життя, лише натякаючи та жартуючи над тим, що з нею відбувається.

Хто б міг подумати, що раптово знаменитість вирішить розкрити всі карти одразу. Але Леся вразила раптовою появою зі своїм обранцем на людях, і на цей раз не стала приховувати своєї історії кохання.

Богдан Шелудяк розповів, як Лесю Нікітюк змінив роман з Бабчуком

Леся Нікітюк показала, як виглядає її робочий день в кіно
Богдан Шелудяк розповів, як Лесю Нікітюк змінив роман з Бабчуком

Однак, одразу вона отримала і порцію критики за свій вибір. Це неабияк здивувало навіть колег зірки, що одразу її підтримали.

Тепер же навіть її співведучий Богдан Шелудяк поділився своєю думкою на рахунок ситуації Лесі Нікітюк.

Так, за словами шоумена, Леся дуже змінилася після появи в неї коханого. Варто відмітити, що на це багато хто чекав, адже після того, як Леся Нікітюк зізналася про зірвані заручини, вона взагалі не ділилася ніякими новинами з особистого життя і це сильно засмутило її шанувальників.

Тепер фанати всерйоз сподіваються, що можливо мова зайде навіть про весілля. Тим паче, що Роман виглядає вельми бурхливим та пристрасним.

“Я радий за неї, за те, що вона знайшла своє кохання.Я бачу, що в неї загорілися дуже сильно очі. Є квітка, яку поливають, а є квітка, яку саме удобрюють! Вона розквітла дуже класно. За нею дуже приємно спостерігати”, – розповів Богдан Шелудяк.

Нагадуємо, що 3 роки тому Леся Нікітюк залишилася без роботи як і безліч інших журналістів, і в той період вона активно співпрацювали з різними волонтерами та захисниками. Зірка проявила себе неймовірним чином та отримала блискавично репутацію. Цілком можливо, що саме у той час вона познайомилася зі своїм майбутнім коханим Дмитром Бабчуком.

Окрім того, пару публічно підтримують колеги зірки та залишають побажання закоханим.

Схожі статті

Олена Кравець скинула підбори, але нафарбувала губи: як виглядає зірка “Кварталу-95”

Зірка "Кварталу-95" Олена Кравець без підборів та з червоною помадою прочитала ліричного вірша. Своїм образом, текстом і голосом вона здивувала всіх своїх прихильників.

Названо найкрасивішого чоловіка в Україні: серед 5 претендентів у нього найідеальніше обличчя

Іноземець, кілька брюнетів і один русявий. ТОП-5 чоловіків в українському шоу-бізнесі, які більше всього подобаються жіночій аудиторії. Гляньте, чи є серед них і ваш "авторитет".

Арсен Мірзоян живе як Sting: чоловік Тоні Матвієнко втратив слух і розповів, як це було

Співак Арсен Мірзоян не любить розповідати про свої проблеми зі здоров'ям, але одного разу йому все ж таки довелося зізнатися, що колись він втратив слух. Що відбувалося далі?

Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що стала коханкою: не пошкодувала

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що встала колись між Андрієм Диким та його обраницею. Усі деталі в статті.

Переможниця “X-Фактора” Аіда Ніколайчук ллє сльози, бо померла її любов: “Тебе більше нема”

Нещодавно Аіда Ніколайчук втретє вийшла заміж і здавалося б, що нарешті співачка щаслива, але сталася сумна новина - артистка розповіла, кого з близьких для неї не стало.

Світлана Лобода заспівала англійською разом із Люком Брюєром: їх “впіймали” в ресторані

Світлана Лобода заспівала разом із Люком Брюєром, якого всі порівнюють з легендарним Фредді Мерк'юрі. Утім, французький співак і артист може обійти лідера гурту Queen.