Дружина Остапчука сказала, що насправді думає про Білик та Коляденка: “Це одноразова акція”

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська побувала на приватній вечірці, де виступала Ірина Білик та не змогла втриматись від коментарів.

Третя дружина відомого шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська часто супроводжує чоловіка на приватних заходах, куди його запрошують як ведучого. Зазвичай дівчина не розповідає, що там відбувається, проте нещодавно порушила своє правило.

Так було в мікроблозі Катерини з’явилися “сториз”, у якому поділилася своїми враженнями. Як з’ясувалося, на День народження, де Остапчук був ведучим, виступала Ірина Білик. Полтавська зізналася, що давно її фанатка. Не забула Катя згадати і колишнього чоловіка артистки – Дмитра Коляденка.

Дружина Остапчука несподівано висловилася про Білик та Коляденка
Дружина Остапчука несподівано висловилася про Білик та Коляденка

“Вона та Діма Коляденко що на сцені, що у гримерці однаково прості, добрі та щирі люди. Люблю таке”, – написала дружина Остапчука.

Далі вона зізналася, що її мама часто просить розповісти про українських зірок першої величини і припустила, що, можливо, її передплатникам теж буде цікаво дізнатися, які вони насправді. Однак це була “одноразова акція”.

Не забула Катерина і сказати пару слів про знаменитого чоловіка, який на її думку, найкращий ведучий, у якому є всі якості для даної професії – швидка реакція, уміння імпровізувати, а також відмінне почуття гумору.

Катерина Полтавська розповіла, що думає про чоловіка
Катерина Полтавська розповіла, що думає про чоловіка

“Після кожного заходу до мене підходять організатори та замовники та кажуть, як мені з ним пощастило”, – зізнається Полтавська та додає, що у них теж непоганий смак.

Далі Катерина дала оголошення, що Володимир Остапчук зараз шукає менеджера, а поки що його немає, то всі обов’язки щодо організації заходів вона взяла на себе. Чоловікові зручно – тому що не треба платити зарплату.

Катерина Полтавська розповіла, що думає про чоловіка
Катерина Полтавська розповіла, що думає про чоловіка

Схожі статті

Олена Кравець скинула підбори, але нафарбувала губи: як виглядає зірка “Кварталу-95”

Зірка "Кварталу-95" Олена Кравець без підборів та з червоною помадою прочитала ліричного вірша. Своїм образом, текстом і голосом вона здивувала всіх своїх прихильників.

Названо найкрасивішого чоловіка в Україні: серед 5 претендентів у нього найідеальніше обличчя

Іноземець, кілька брюнетів і один русявий. ТОП-5 чоловіків в українському шоу-бізнесі, які більше всього подобаються жіночій аудиторії. Гляньте, чи є серед них і ваш "авторитет".

Арсен Мірзоян живе як Sting: чоловік Тоні Матвієнко втратив слух і розповів, як це було

Співак Арсен Мірзоян не любить розповідати про свої проблеми зі здоров'ям, але одного разу йому все ж таки довелося зізнатися, що колись він втратив слух. Що відбувалося далі?

Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що стала коханкою: не пошкодувала

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик розповіла, як ставиться до того, що встала колись між Андрієм Диким та його обраницею. Усі деталі в статті.

Переможниця “X-Фактора” Аіда Ніколайчук ллє сльози, бо померла її любов: “Тебе більше нема”

Нещодавно Аіда Ніколайчук втретє вийшла заміж і здавалося б, що нарешті співачка щаслива, але сталася сумна новина - артистка розповіла, кого з близьких для неї не стало.

Світлана Лобода заспівала англійською разом із Люком Брюєром: їх “впіймали” в ресторані

Світлана Лобода заспівала разом із Люком Брюєром, якого всі порівнюють з легендарним Фредді Мерк'юрі. Утім, французький співак і артист може обійти лідера гурту Queen.