Онука Софії Ротару показала, як займається найдорожчим видом спорту в світі: їхала серед вулиці

Модель Соня Євдокименко проїхалася верхи на білому коні стежками Гайд-парку у Великій Британії. Тепер усім відомо, де саме проживає онука легендарної Софії Ротару.

Знаменита 23-річна модель Соня Євдокименко, яка також є онукою легендарної української співачки Софії Ротару та проживає закордоном, показала, яке має хобі. Воно не просте, елітне і вважається одним із найдорожчих у всьому світі. Це верхова їзда. Соня Євдокименко верхи проїхалася на коні прямо серед вулиці, зняла все це на відео й виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Варто зазначити, що відома модель займається саме верховою їздою, а не конкуром. Це не є професійним спортом у якому вершник разом із конем долає певні перепони і стрибає через різні “установки”. Це просто звичайна їзда для задоволення своєї душі. Також модель не показала, чи вміє їздити риссю чи галопом. Вона просто проїхалася верхи на коні у повільному темпі. Ну і звичайно, що дорого та багато. Адже, одяг і амуніція для верхової їзди коштують не дешево, як і оренда, або утримання самого коня.

Онука Софії Ротару показала, яким займається елітним видом спорту
Онука Софії Ротару показала, яким займається елітним видом спорту

Відео Соні Євдокименко з конем набрав незначну кількість коментарів. Свій пост знаменитість підписала наступними словами: “An hour of pure tranquility, riding through the serene trails of Hyde Park with”, що в перекладі означає: “Година чистого спокою, катання безтурботними стежками Гайд-парку”. Зірка перебувала під час прогулянки разом із тренером із верхової їзди. Він також був поруч, на своєму коні, але слідкував за обстановкою і все контролював.

 

Загалом Соня Євдокименко любить жити дорого та багато, а головне — елітно. Тому, не дивно, що для відпочинку та прогулянок вона обирає саме проїхатися верхи на коні, а не піти погуляти “в баню”. Також вона професійно займається йогою. У неї дуже добре це виходить. Ще любить читати багато різноманітних книжок і проводити свій час на великій і шикарній віллі.

Схожі статті

Оля Полякова показала, куди кладе свої довгі ноги в авто: краса зірки дістає до самого “даху”

Оля Полякова заявила, що вона жінка з цікавим минулим і хоче, щоб у неї було цікаве майбутнє. Тому, вона намагається виглядати дуже добре. І максимально працює над собою.

Двоє синів, службовий роман, таємна дружина: які секрети приховував від усіх Андрій Данилко?

На перший погляд Андрій Данилко, який відомий під ім'ям Вєрка Сердючка, видається дуже відкритою людиною. Однак, його справжнє реальне життя досі огорнуте таємницею.

Дружина Володимира Остапчука одягла окуляри і побачила його зморшки: йому 40, їй 24

Дружина Володимира Остапчука перевірила свій зір і з'ясувала, що бачить лише на 10%. Коли одягнула окуляри для корекції зору, то побачила, що насправді є в її чоловіка.

Альбіна Джанабаєва вперше зізналася, як стала коханкою Меладзе: “Запропонував роботу”

Альбіна Джанабаєва вперше зізналася, як стала коханою одруженого Валерія Меладзе. Про цей роман чутки ходили 10 років, але як все було насправді?

Ольга Цибульська знає, що про неї говорять в шоу-бізнесі: яких розмов не боїться співачка

Ольга Цибульська пояснила, чому є люди, які розпускають про неї плітки. А також розсекретила, що дозволяє собі такого, чого не можуть робити інші. І це викликає заздрість.

Є донька, але її народила не Осадча: Юрій Горбунов розповів про старшу спадкоємицю

Зараз Юрій Горбунов виховує двох прекрасних синів, яких йому народила Катерина Осадча, але мало хто знає, що у зірки ще є дочка. Хто вона, і де дівчина зараз?