Не хоче навіть називати її імені, поки дружина поруч: що відомо про колишню обраницю Решетніка

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік буквально носить на руках свою кохану. Проте, які відносини були в його житті до того, як у ньому з'явилася Христина?

Історія кохання відомого телеведучого Григорія Решетніка та його дружини Христини почалася там, де перетинаються професійні шляхи багатьох українських медійників – на телеканалі “1+1”. У далекому 2008 році Христина працювала журналісткою в програмі “ТСН”, а Григорій уже був відомим голосом каналу, зокрема озвучував популярні шоу. Саме там їхні долі несподівано переплелися, ставши початком особливої історії.

Згадуючи ті часи, подружжя завжди із теплом говорить про перші моменти їхнього знайомства. Григорій та Христина зізнаються, що між ними одразу виникла та сама “іскра”, яка стала основою для майбутніх стосунків. Вони відзначають, що саме телеканал зіграв роль своєрідного купідона, ставши платформою для їхніх перших зустрічей і знайомства, яке згодом переросло у велике кохання. Загалом пара разом вже цілих 17 років, а нещодавно вони відзначили агатове весілля.

Григорій Решетнік пояснив, чому приховує свою колишню
Григорій Решетнік пояснив, чому приховує свою колишню

Звісно, шанувальникам цікаві не тільки теперішнє життя зірок, а і їхнє таємниче минуле. Тому, ЗМІ не один раз цікавилися у Решетніка, про його стосунки з жінками до зустрічі з Христиною. Проте, чоловік завжди ігнорує ці питання та залишає їх без відповідей. Ба більше, схоже що за стільки років спільного життя, телеведучий ні разу не задумувався над тим, чи може їхнє лавсторі закінчитися.

Попри чисельні кризи у стосунках, пара змогла зберегти своє кохання, а питання про розлучення та погляди наліво просто смішать героя нашої статті. Так, в інтерв’ю для Аліни Доротюк, Григорій зізнався, що в нього є гідний приклад родини, а його почуття до коханої та відповідальність перед дітьми не дозволяють йому зробити “неправильний” крок. Він цінує те, що має та радить дотримуватися такого світогляду іншим.

Григорій Решетнік пояснив, чому приховує свою колишню
Григорій Решетнік пояснив, чому приховує свою колишню

Схожі статті

Як 59-річну Аллу Мазур змінив рак? Не думала, що стане такою, але тепер все інакше

Алла Мазур не одразу наважилася заговорити про свій стан, але пізніше зізналася у речах, в яких ніколи не дозволила собі зізнатися раніше. І змінилося в ній не тільки це.

10 років вагітності, а так і не народили: Настя Каменських, DOROFEEVA, Руслана – бездітні зірки

Настя Каменських, Руслана, Надя Дорофєєва не поспішають стати матусями. Хоча одна з них уже почала наполегливо працювати над тим, щоб завагітніти й народити маля.

Дві чашки кави у спальні на столі: Тіна Кароль натякнула, що не самотня – хто цей красень

Останнім часом співачка Тіна Кароль публікує стільки багато особистих фотографій, що іноді на них можна побачити те, про що вона воліла б мовчати.

Вчора Париж, сьогодні Київ, завтра Лондон: як Віра Брежнєва насолоджується свободою без Меладзе

Після розлучення з Костянтином Меладзе життя Віри Брежнєвої зовсім не змінилося і навіть заграло яскравими фарбами, на відміну від життя її колишнього чоловіка, який зник з усіх радарів.

“Розлучилися і знову не одружилися”: Ірина Горова, Віра Брежнєва, Володимир Дантес

Всі вони були одружені, але після розлучення не у всіх склалось з особистим життям - чи вільне серце Володимира Дантеса, Віри Брежнєвої та Ірини Горової? Подробиці.

Для Віктора Павліка це стане сюрпризом: Репяхова розкрила свої плани – одного замало

Четверта дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилася своїми планами на майбутнє. Для 58-річного артиста це може стати великим сюрпризом, але його думка вже не така важлива.