Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Слава Дьомін досить відкритий з публікою щодо свого особистого життя. Ведучий нещодавно розповідав про свої почуття, які виникли до однієї з відомих українських акторок Ксенії Мішиної, адже артистка неодноразово з’являлася на публіці з ним. Ці зустрічі лише підігрівали чутки про їхній роман.

Дьомін підтвердив, що між ним і акторкою дійсно існували певні симпатії, однак серйозних стосунків не виникло. Причина цього полягала в тому, що Ксенія не була готова до глибоких стосунків. Ведучий зазначив, що їхнє спілкування зводилося переважно до професійних порад, які він надавав їй у сфері телебачення.

Слава Дьомін розповів про свої романи з Ксенією Мішиною та Лесею Нікітюк
Слава Дьомін розповів про свої романи з Ксенією Мішиною та Лесею Нікітюк

Слава також підкреслив, що фінансово підтримував їхні спільні виходи, проте в особистому плані їхні інтереси не збігалися: він прагнув більшого, а Ксенія не мала наміру вступати у серйозні відносини.

Також якийсь час у шоу-бізнесі активно обговорювали можливість романтичних почуттів ведучого до Лесі Нікітюк, оскільки в минулому вони співпрацювали над спільним проєктом. Однак сам Слава спростував ці чутки, заявивши, що його колега не є типом дівчини, який йому подобається. Він підкреслив, що між ними не було романтичних стосунків, оскільки їх характери суттєво відрізняються.

Слава Дьомін розповів про свої романи з Ксенією Мішиною та Лесею Нікітюк
Слава Дьомін розповів про свої романи з Ксенією Мішиною та Лесею Нікітюк

Ведучий зазначив, що у Лесі часто змінюється настрій, а йому не до вподоби такі дівчата. Слава також зауважив, що для нього важливо мати стосунки, в яких не потрібно “лікувати” партнера або змінювати його під свої потреби. Наразі він перебуває у вільних стосунках. За його словами, важливо, щоб у стосунках партнери йшли паралельно і підтримували один одного в будь-яких ситуаціях.

Схожі статті

Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.

Поважна пані у віці: Ольга Сумська показала, як вона виглядає в свої 58 років

Ольга Сумська оприлюднила нові фото і показала, як вона виглядає в свої 58 років. А також, який стиль нині обирає та що полюбляє одягати.

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?