Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

Дружина Тімура Мірошниченка, адвокатеса Інна Мірошниченко, показала перший день народження їхньої усиновленої дитини Ангеліни. Це перше особисте свято дитини, яке вона проводить не в дитячому будинку, а вдома, в колі своєї набутої сім’ї. І це дійсно справжнє щастя. Цього дня все відбувається лише для іменинниці. Як саме проходить святкування цього дня народження, Інна Мірошниченко показала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Так, Ангеліні Мірошниченко виповнилося дев’ять років. Усе почалося з того, що з самого ранку, коли ще було темно, її привітали з тортом, запаленими свічками і безліччю повітряних кульок. Не дивлячись на те, що у Мірошниченків є ще троє діток (двоє рідних і ще один усиновлений 3-річний хлопчик Марсель), сьогодні все було саме для Ангеліни. До цього з повагою поставилися інші діточки. Вони навпаки підтримали Ангеліну, також вітали зі святом, але єдине що, трішки подерибанили повітряні кульки. Хоча сама Ангеліна була не проти поділитися ними.

Тімур Мірошниченко показав перший день народження всиновленої доньки
Тімур Мірошниченко показав перший день народження всиновленої доньки 

Загалом святковий настрій відчули всі діточки у сім’ї Мірошниченків. Усім сподобалися повітряні кульки, торт, святкова метушня, радість, сміх і вітання. Особистий подарунок, який Тімур і Інна Мірошниченки зробили Ангеліні — це золоті сережки у формі коника. Цей подарунок для дівчинки вони обрали ще два місяці тому. А весь цей час вони терпляче чекали, коли проколоті вушка дівчинки загояться і вони зможуть подарувати їй цю прикрасу.

“Ми їх одразу тихенько купили і на кожне питання про те, чи подаруємо, раділи, що вона не передумала з цього приводу”, – пояснила Інна Мірошниченко.

Схожі статті

Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.

Поважна пані у віці: Ольга Сумська показала, як вона виглядає в свої 58 років

Ольга Сумська оприлюднила нові фото і показала, як вона виглядає в свої 58 років. А також, який стиль нині обирає та що полюбляє одягати.

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?