Ольга Цибульська знає, що про неї говорять в шоу-бізнесі: яких розмов не боїться співачка

Ольга Цибульська пояснила, чому є люди, які розпускають про неї плітки. А також розсекретила, що дозволяє собі такого, чого не можуть робити інші. І це викликає заздрість.

Популярна українська співачка, телеведуча та авторка пісень Ольга Цибульська заявила, що знає про те, що про неї пліткують в шоу-бізнесі. Досить часто вона чує наступні слова: “Мені про тебе таке говорили! А ти зовсім інша”. Також “працівники” шоу-бізнесу відмічають, що вони не розуміють, що в думках і в головах у тих, хто розпускає різні плітки про Ольгу Цибульську, які не мають нічого спільного з реальністю. Адже, поспілкувавшись з нею особисто, вони розуміють, що їм розповідали відверті нісенітниці.

Ольга Цибульська розповіла, що про неї говорять в шоу-бізнесі
Ольга Цибульська розповіла, що про неї говорять в шоу-бізнесі

За словами Ольги Цибульської, на все це вона просто посміхається. Також вона сама до кінця ніколи не знає того, що саме про неї вигадують. А тому, вона не боїться ніяких кліше. Також вважає, що плітки людей, то лише думка, а не факт. І вірить, що позитивний масштаб в людині може побачити лише той, хто сам є цим масштабом.

“Свобода бути собою нестерпна для тих, хто ніяк на це не наважиться”, – пояснює знаменитість.

Допис Ольги Цибульської про все це на її сторінці в соцмережі Instagram дуже сильно сподобався її підписникам. Вони зазначають, що люди пліткуватимуть завжди. А пліткують переважно про тих, хто досягнув якогось успіху і масштабу. Далі всі вже забули про плітки і почали писати зірці, що їй дуже сильно пасує той злегка “рудий” колір волосся, який вона нині має. Співачку називають гарною, неперевершеною, розкішною і справжньою жінкою.

Як відомо, Ольга Цибульська стала відомою завдяки тому, що стала переможницею першої української “Фабрики Зірок”. Це сталося ще в 2007 році. Вона виконувала пісні в дуеті з Олександром Бодянським. Їх тандем проіснував протягом двох років Після цього Ольга Цибульська розпочала сольну кар’єру та стала ведучою однієї з відомих радіостанцій України, назву якої зараз називати не бажано. Виконувала пісні Цибульська разом із співаком DZIDZIO. Ще вона створює різні проєкти та не припиняє розвиватися.

Схожі статті

Оля Полякова показала, куди кладе свої довгі ноги в авто: краса зірки дістає до самого “даху”

Оля Полякова заявила, що вона жінка з цікавим минулим і хоче, щоб у неї було цікаве майбутнє. Тому, вона намагається виглядати дуже добре. І максимально працює над собою.

Двоє синів, службовий роман, таємна дружина: які секрети приховував від усіх Андрій Данилко?

На перший погляд Андрій Данилко, який відомий під ім'ям Вєрка Сердючка, видається дуже відкритою людиною. Однак, його справжнє реальне життя досі огорнуте таємницею.

Дружина Володимира Остапчука одягла окуляри і побачила його зморшки: йому 40, їй 24

Дружина Володимира Остапчука перевірила свій зір і з'ясувала, що бачить лише на 10%. Коли одягнула окуляри для корекції зору, то побачила, що насправді є в її чоловіка.

Онука Софії Ротару показала, як займається найдорожчим видом спорту в світі: їхала серед вулиці

Модель Соня Євдокименко проїхалася верхи на білому коні стежками Гайд-парку у Великій Британії. Тепер усім відомо, де саме проживає онука легендарної Софії Ротару.

Альбіна Джанабаєва вперше зізналася, як стала коханкою Меладзе: “Запропонував роботу”

Альбіна Джанабаєва вперше зізналася, як стала коханою одруженого Валерія Меладзе. Про цей роман чутки ходили 10 років, але як все було насправді?

Є донька, але її народила не Осадча: Юрій Горбунов розповів про старшу спадкоємицю

Зараз Юрій Горбунов виховує двох прекрасних синів, яких йому народила Катерина Осадча, але мало хто знає, що у зірки ще є дочка. Хто вона, і де дівчина зараз?