Є донька, але її народила не Осадча: Юрій Горбунов розповів про старшу спадкоємицю

Зараз Юрій Горбунов виховує двох прекрасних синів, яких йому народила Катерина Осадча, але мало хто знає, що у зірки ще є дочка. Хто вона, і де дівчина зараз?

Ще 10 років тому ні для кого не було секретом, що у Юрія Горбунова не було дітей. За короткий проміжок часу раптом він зміг надолужити цей момент і навіть став батьком двічі. Красуня-дружина Катерина Осадча народила йому синів Івана і Данила. Зараз на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються фото, на яких він показує, яким щасливим татом став.

Юрій Горбунов розповів про свою дорослу падчерку Ксенію

Юрій Горбунов розповів, чим займається його падчерка
Юрій Горбунов розповів про свою дорослу падчерку Ксенію

Але ще 20 років тому в його житті з’явилася прекрасна дівчинка на ім’я Ксенія. Вона — не рідна дочка телеведучого, але він прийняв її як свою. Ба більше, став її законним опікуном.

Між ними виник тісний зв’язок, який досі тримається. Зірка виховав та викохав дівчинку та випустив її у великий світ. Вона віднайшла своє кохання і навіть народила дочку. Таким чином Юрій Горбунов 3 роки тому став дідусем. У своєму ексклюзивному інтерв’ю зірка зізнався, що з Ксенією спілкується, і вона залишається для нього близькою людиною.

Власне, з Людмилою він також в прекрасних стосунках. Ба більше, коли Юрій розповідав про колишню дружину, то заявив, що вона проживає у своїх дітей Сполучених Штатах Америки, і імовірно мав на увазі саме Ксенію та її еміграцію.

В усьому іншому залишається лише гадати, як насправді зараз виглядає дівчина, чим займається, який рівень життя має, і чи взагалі колись бачилася з Катериною Осадчою, а також маленькими синами свого вітчима.

Адже попри минуле Юрій та Катерина намагаються підтримувати спілкування з колишніми через спільних дітей. А отже це зовсім не табу в родині. Так само є шанс того, що Юрій Горбунов вже став дідусем не раз, і Ксенія могла народити ще. Але все це залишається поза кадром та поза ексклюзивними інтерв’ю.

Осадча в свою чергу взагалі нічого не розповідає про сім’ю чоловіка.

Схожі статті

Альбіна Джанабаєва вперше зізналася, як стала коханкою Меладзе: “Запропонував роботу”

Альбіна Джанабаєва вперше зізналася, як стала коханою одруженого Валерія Меладзе. Про цей роман чутки ходили 10 років, але як все було насправді?

Ольга Цибульська знає, що про неї говорять в шоу-бізнесі: яких розмов не боїться співачка

Ольга Цибульська пояснила, чому є люди, які розпускають про неї плітки. А також розсекретила, що дозволяє собі такого, чого не можуть робити інші. І це викликає заздрість.

У Пономарьова язик не повернувся назвати його ім’я: що відомо про чоловіка Яремчук?

Що відомо про таємничого чоловіка Марії Яремчук? Навіть Олександр Пономарьов не наважується за нього заговорити. Хто ж він такий і що про нього відомо?

“Вже як кілька місяців”: Леся Нікітюк зробила довгоочікувану заяву, до якої причетний Бабчук

Леся Нікітюк нарешті підтвердила, що вже не перебуває в статусі холостячки та її новим обранцем став Дмитро Бабчук - телеведуча публічно звернулась до нього та розставила всі крапки над "і".

Юрій Горбунов показав, як балує сина Осадчої: елітне авто з панорамним дахом і все найкраще

Юрій Горбунов, як і будь-який інший чоловік, обожнює своє авто. Ще більше він любить возити в ньому сина та Катю Осадчу. Круті світлини з Range Rover додає у свій Instagram.

Переможець “МастерШеф. Битва сезонів” Олександр Цвігун став знаменитістю: як склалося життя

У свої юні роки Олександр Цвігун вже став шефом у одному з ресторанів в Ірпені, а згодом і став переможцем "МастерШеф" - як змінилось життя кулінара після проєкту?