Пройшла любов? Чому Ярослава Магучіх не поспішає одружуватись – названа реальна причина

Ярослава Магучіх успішна лише у своїй кар'єрі, а й в особистому житті - легкоатлетка розповіла про своє майбутнє весілля та коли вона планує його відсвяткувати.

Олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх поділилася своїми плани щодо весілля. Вона зазначила, що наразі відклала одруження з нареченим Назаром. Пара заручилася в листопаді минулого року, але не поспішала з оформленням своїх стосунків.

Спочатку вони планували провести весільну церемонію після Олімпійських ігор, але обставини змінили їхні наміри. Ярослава висловила бажання відсвяткувати пишне весілля в рідному Дніпрі, проте повномасштабне вторгнення у країні ускладнило ці плани. Вона підкреслила, що в даний час вважає за краще не організовувати великі святкування, оскільки це не є доречним у теперішніх умовах.

Ярослава Магучіх розповіла, чому насправді відклала весілля з нареченим
Ярослава Магучіх розповіла, чому насправді відклала весілля з нареченим

Спортсменка планує провести весілля саме в Україні і не має наміру організовувати святкування за кордоном, оскільки не всі запрошені можуть мати можливість приїхати, і в кращому випадку це буде “жіноче весілля”.

Водночас Ярослава підкреслила, що багато хто стверджує, ніби слід жити теперішнім життям – прямо тут і зараз, адже молодість – це період розквіту. Проте вона усвідомлює, наскільки важливо мати близьких поруч у цей особливий момент, а тепер, коли всі родичі і друзі розкидані по світу, реалізувати цю ідею стає непросто.

Ярослава Магучіх розповіла, чому насправді відклала весілля з нареченим
Ярослава Магучіх розповіла, чому насправді відклала весілля з нареченим

Нагадаємо, що знайомство Ярослави з нареченим Назаром відбулося, коли вони разом готувалися до змагань. Спочатку вони тренувалися в одній групі, і молодий спортсмен щодня бачив її, і згодом у нього виникла симпатія.

Вже в 16 років він наважився запросити Ярославу на побачення, і, за його словами, їхня історія кохання є досить простою та зрозумілою. Його вражало, як дівчина поводилася на тренуваннях і в повсякденному житті, що лише підсилювало його захоплення нею. Також він зізнавався, що не міг не помітити її привабливості, що також справило на нього значний вплив.

Схожі статті

Більше, ніж на “Танцях з зірками”: солістка KAZKA Заріцька вразила різким схуднення

У мережі з'явилися фотографії 32-річної Олександри Заріцької, на яких її дуже важко впізнати. На тлі новин про весілля, солістка KAZKA схудла на кілька розмірів!

Як 59-річну Аллу Мазур змінив рак? Не думала, що стане такою, але тепер все інакше

Алла Мазур не одразу наважилася заговорити про свій стан, але пізніше зізналася у речах, в яких ніколи не дозволила собі зізнатися раніше. І змінилося в ній не тільки це.

10 років вагітності, а так і не народили: Настя Каменських, DOROFEEVA, Руслана – бездітні зірки

Настя Каменських, Руслана, Надя Дорофєєва не поспішають стати матусями. Хоча одна з них уже почала наполегливо працювати над тим, щоб завагітніти й народити маля.

Дві чашки кави у спальні на столі: Тіна Кароль натякнула, що не самотня – хто цей красень

Останнім часом співачка Тіна Кароль публікує стільки багато особистих фотографій, що іноді на них можна побачити те, про що вона воліла б мовчати.

Вчора Париж, сьогодні Київ, завтра Лондон: як Віра Брежнєва насолоджується свободою без Меладзе

Після розлучення з Костянтином Меладзе життя Віри Брежнєвої зовсім не змінилося і навіть заграло яскравими фарбами, на відміну від життя її колишнього чоловіка, який зник з усіх радарів.

“Розлучилися і знову не одружилися”: Ірина Горова, Віра Брежнєва, Володимир Дантес

Всі вони були одружені, але після розлучення не у всіх склалось з особистим життям - чи вільне серце Володимира Дантеса, Віри Брежнєвої та Ірини Горової? Подробиці.