Все серйозно: 21-річна донька Кравець шукає квартиру, де житиме з бойфрендом – до 14 тисяч

Старша донька Олени Кравець переходить до нового етапу життя зі своїм бойфрендом – пара шукає окрему квартиру у Києві – район не має значення. Як реагує зіркова мати?

Зірка “Кварталу 95” актриса Олена Кравець встигла народити трьох дітей. Двоє молодших-двійнят – 8-річні Катя та Іван живуть разом з нею, старша дочка Маша з 15 років жила окремо, проте у 2022 році повернулася до батьків. Зазначимо, що 21-річна дівчина вже давно веде самостійне життя. Торік Марія повідомила, що зустрічається з танцівником та одним із засновників хіп-хоп-колективу IWD.CLAN Ростиславом Сидоренком. Весь цей час у пари був “цукерково-букетний” період, але нещодавно дочка Олени Кравець оголосила про новий етап у стосунках із бойфрендом.

Так, у мікроблозі Марії з’явилося оголошення, в якому йдеться про те, що вона шукає квартиру в Києві. Розташування будинку ролі не відіграє – це може бути як лівий, так і правий берег Дніпра. Кімнат має бути одна чи дві. Вартість оренди не вища за 14 тисяч гривень.

Донька Олени Кравець шукає квартиру
Донька Олени Кравець шукає квартиру

“Проживатимемо удвох”, – підкреслила Маша.

Як відреагувала мати? Найімовірніше, підтримала, як і все, що робить доросла дочка. Зазначимо, що Олена Кравець уже знайома з бойфрендом своєї старшої спадкоємиці та уважно стежить за його публікаціями у соціальних мережах. У коментарях часто можна зустріти її схвальні “лайки”. Наприклад, коли Ростислав публічно освідчився у коханні Маші.

Донька Олени Кравець шукає квартиру
Донька Олени Кравець шукає квартиру

Нагадаємо, що з недавніх пір Марія Кравець та Ростислав Сидоренко, які знайомі з раннього дитинства та танцювали в одному колективі, перестали приховувати свої стосунки та оголосили себе парою публічно.

Як виглядає майбутній зять Олени Кравець
Як виглядає майбутній зять Олени Кравець

У недавньому сторизі дочка Кравець поділилася новою порцією романтичних знімків, на яких вона та її коханий мило позували у фотобудці. Судячи зі знімків, парочка дуже щаслива разом.

Донька Олени Кравець шукає квартиру
Донька Олени Кравець шукає квартиру

Зазначимо, що Олена Кравець дуже допомагає своїй дочці та залучає її до своїх нових проєктів. Так, у 2023 році на Ютуб-каналі мама та дочка запустили подкаст, у якому порушуються дуже важливі та актуальні теми взаємин батьків та дітей. Героями найпершої програми стали Олена та Маша.

Схожі статті

10 років вагітності, а так і не народили: Настя Каменських, DOROFEEVA, Руслана – бездітні зірки

Настя Каменських, Руслана, Надя Дорофєєва не поспішають стати матусями. Хоча одна з них уже почала наполегливо працювати над тим, щоб завагітніти й народити маля.

Дві чашки кави у спальні на столі: Тіна Кароль натякнула, що не самотня – хто цей красень

Останнім часом співачка Тіна Кароль публікує стільки багато особистих фотографій, що іноді на них можна побачити те, про що вона воліла б мовчати.

Вчора Париж, сьогодні Київ, завтра Лондон: як Віра Брежнєва насолоджується свободою без Меладзе

Після розлучення з Костянтином Меладзе життя Віри Брежнєвої зовсім не змінилося і навіть заграло яскравими фарбами, на відміну від життя її колишнього чоловіка, який зник з усіх радарів.

“Розлучилися і знову не одружилися”: Ірина Горова, Віра Брежнєва, Володимир Дантес

Всі вони були одружені, але після розлучення не у всіх склалось з особистим життям - чи вільне серце Володимира Дантеса, Віри Брежнєвої та Ірини Горової? Подробиці.

Для Віктора Павліка це стане сюрпризом: Репяхова розкрила свої плани – одного замало

Четверта дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилася своїми планами на майбутнє. Для 58-річного артиста це може стати великим сюрпризом, але його думка вже не така важлива.

“Вона не музикантка”: екс-учасник нацвідбору “попустив” Тіну Кароль – чим співачка не вгодила?

Тіна Кароль стала новою продюсеркою пісенного конкурсу "Євробачення", але не всім сподобалось таке рішення - екс-учасник нацвідбору DREVO розклав все по поличках.