Більше, ніж на “Танцях з зірками”: солістка KAZKA Заріцька вразила різким схуднення

У мережі з'явилися фотографії 32-річної Олександри Заріцької, на яких її дуже важко впізнати. На тлі новин про весілля, солістка KAZKA схудла на кілька розмірів!

У 2021 році після участі у шоу “Танці із зірками” солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька вразила шанувальників феноменальним схудненням. Загалом артистка скинула 30 кг! Перші 20 під час участі в проєкті, решта 10 після того, як покинула шоу. Співачка так і не озвучила своєї первісної ваги, вважаючи, що це просто цифри. Невідомо, скільки важила Олександра і після схуднення. Певний час співачка тримала форму. Проте, після початку війни в Україні знову набрала.

Саша Заріцька до та після схуднення
Саша Заріцька до та після схуднен

 

У своїх інтерв’ю у 2023 році Заріцька зізналася, що ніколи не акцентувала уваги на своїй вазі та почувала себе щасливою та красивою навіть коли була понад 100 кг. З того часу минуло понад рік. У житті Олександри багато всього змінилося – вона зустріла кохання в особі музиканта та motion-дизайнера HAWX Павла Тараненка та встигла побратися та призначити дату весілля. Щоправда, потім її довелося відкласти на невизначений термін, оскільки закохані хочуть влаштувати пишну урочистість, але поки що йде війна в країні, це, на їхню думку, недоречно.

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька вперше показала свого таємного хлопця

Поки що Олександра Заріцька продовжує працювати і давати концерти в різних країнах. А напередодні солістка KAZKA вирішила влаштувати собі невелику відпустку та вирушила на захід України. Перші фото вже з’явилися у її Інстаграмі.

На знімках Олександра показала свій екобудиночок, у якому проведе кілька днів, а також оприлюднила кілька своїх селфі, де її абсолютно не впізнати.

Олександра Заріцька вразила різким схудненням
Олександра Заріцька вразила різким схудненням
Олександра Заріцька вразила різким схудненням
Олександра Заріцька вразила різким схудненням
Олександра Заріцька вразила різким схудненням
Олександра Заріцька вразила різким схудненням

32-річна співачка виглядає настільки схудлою, що це позначилося не лише на фігурі, а й на обличчі. Ви тільки подивіться на це!

Олександра Заріцька вразила різким схудненням
Олександра Заріцька вразила різким схудненням

Здається Олександра схудла ще більше, ніж після “Танців із зірками” у 2021 році. Такої стрункої її ще не бачили.

Схожі статті

Замість телефону Настя Каменських почала користуватися туфлею: прикладає до вуха й говорить

Настя Каменських випускає альбом, який повністю складатиметься з іспаномовних пісень. Прихильники вважають, що вона віддаляється від України. А сама NK просто прагне бути світовою зіркою з України.

Як 59-річну Аллу Мазур змінив рак? Не думала, що стане такою, але тепер все інакше

Алла Мазур не одразу наважилася заговорити про свій стан, але пізніше зізналася у речах, в яких ніколи не дозволила собі зізнатися раніше. І змінилося в ній не тільки це.

10 років вагітності, а так і не народили: Настя Каменських, DOROFEEVA, Руслана – бездітні зірки

Настя Каменських, Руслана, Надя Дорофєєва не поспішають стати матусями. Хоча одна з них уже почала наполегливо працювати над тим, щоб завагітніти й народити маля.

Дві чашки кави у спальні на столі: Тіна Кароль натякнула, що не самотня – хто цей красень

Останнім часом співачка Тіна Кароль публікує стільки багато особистих фотографій, що іноді на них можна побачити те, про що вона воліла б мовчати.

Вчора Париж, сьогодні Київ, завтра Лондон: як Віра Брежнєва насолоджується свободою без Меладзе

Після розлучення з Костянтином Меладзе життя Віри Брежнєвої зовсім не змінилося і навіть заграло яскравими фарбами, на відміну від життя її колишнього чоловіка, який зник з усіх радарів.

“Розлучилися і знову не одружилися”: Ірина Горова, Віра Брежнєва, Володимир Дантес

Всі вони були одружені, але після розлучення не у всіх склалось з особистим життям - чи вільне серце Володимира Дантеса, Віри Брежнєвої та Ірини Горової? Подробиці.