До Камалії Захур повернулися діти: чому вони були не разом та де їхній батько

Камалія Захур показала свій розкішний котедж, який є цілим палацом. А ще зустріч із своїми доньками-двійнятами, які вже тривалий час живуть і навчаються у Великій Британії.

Заможна 47-річна співачка Камалія Захур показала свій розкішний будинок-палац і зустріч зі своїми донечками, які нарешті повернулися додому. Приїзд дітей повністю зняли на відео та виклали на офіційну сторінку співачки в соцмережі Instagram. Відео починається з того, що до великого приватного котеджу під’їжджає автомобіль. На гостей уже чекали на вулиці. Тому, донечки Камалії вийшли з автомобілю, привіталися зі всіма і одразу ж пішли в будинок. Уже там в одному халаті, з рушником на голові та в одних капцях їх зустріла знаменита Камалія. Донечки просто у прямому сенсі слова кинулися до неї в обійми.

Камалія зустріла доньок після тривалої розлуки
Камалія зустріла доньок після тривалої розлуки

За словами Камалії Захур, її найдорожчі дівчатка, Арабелла і Мірабелла, повернулися додому. Для неї це був довгоочікуваний момент. Під час цієї зустрічі її серце було сповнене радості та любові. Оскільки вона дуже сильно сумувала за своїми діточками. Але, бажаючи їм всього найкращого в житті, попередньо вона відпустила їх на навчання у Велику Британію. Загалом, дівчатка перебралися туди жити після 24 лютого 2022 року. Час від часу вони поверталися в Україну, але їхали в Англію на навчання.

Камалія зустріла доньок після тривалої розлуки
Камалія зустріла доньок після тривалої розлуки
Камалія зустріла доньок після тривалої розлуки
Камалія зустріла доньок після тривалої розлуки

Сама ж співачка підкреслює, що кожна мить з її доньками для неї є просто безцінною. Арабелла і Мірабелла є двійнятами й народилися у 2013 році. Камалія називає доньок принцесами, які роблять її життя яскравішими. Вона завжди вдячна їм за їх посмішки та обійми. У найближчий час вони планують проводити час разом і насолоджуватися кожною секундою. Чоловік Камалії, Мохаммад Захур, є британсько-українським мільйонером пакистанського походження.

У коментарях до цього допису прихильники співачки пишуть, що це відео викликало у них сльози. До речі, у преси, яка дивилася це відео і писала даний матеріал, також. Просто не можливо не розплакатися від такої теплої, зворушливої та ніжної зустрічі. Тож, чимало фанатів Камалії просто пустили сльозу. А хто цього не зробив, той написав, що у неї дуже гарні дівчатка (її подвійне щастя), а також, що вона сама є сильною, гарною та талановитою жінкою. Всі бажають їм лише щастя, сімейного затишку і щасливих днів попереду.

Схожі статті

Дружина Решетніка зізналася, що вони стали батьками після народження 3-х дітей, але є нюанс

Дружина Григорія Решетніка Христина зізналася, що вони стали батьками після народження трьох дітей, але є певний нюанс. Щасливу новину повідомили з-за кордону.

“Принц об’ївся груш”: ТОП-10 героїв проєкту “Холостяк” – їх буремна доля після участі в ТВ-шоу

Мільйони глядачів спостерігають на своїх телеекранах за холостяком, який намагається знайти своє кохання і навіть якщо він обирає ту саму дівчину - немає гарантії, що після проєкту вони будуть разом.

Замість телефону Настя Каменських почала користуватися туфлею: прикладає до вуха й говорить

Настя Каменських випускає альбом, який повністю складатиметься з іспаномовних пісень. Прихильники вважають, що вона віддаляється від України. А сама NK просто прагне бути світовою зіркою з України.

Більше, ніж на “Танцях з зірками”: солістка KAZKA Заріцька вразила різким схуднення

У мережі з'явилися фотографії 32-річної Олександри Заріцької, на яких її дуже важко впізнати. На тлі новин про весілля, солістка KAZKA схудла на кілька розмірів!

Як 59-річну Аллу Мазур змінив рак? Не думала, що стане такою, але тепер все інакше

Алла Мазур не одразу наважилася заговорити про свій стан, але пізніше зізналася у речах, в яких ніколи не дозволила собі зізнатися раніше. І змінилося в ній не тільки це.

10 років вагітності, а так і не народили: Настя Каменських, DOROFEEVA, Руслана – бездітні зірки

Настя Каменських, Руслана, Надя Дорофєєва не поспішають стати матусями. Хоча одна з них уже почала наполегливо працювати над тим, щоб завагітніти й народити маля.