Дружина Решетніка зізналася, що вони стали батьками після народження 3-х дітей, але є нюанс

Дружина Григорія Решетніка Христина зізналася, що вони стали батьками після народження трьох дітей, але є певний нюанс. Щасливу новину повідомили з-за кордону.

Популярний український ведучий Григорій Решетнік декілька років тому став багатодітним. Дружина Христина подарувала йому трьох прекрасних діток.

Але пара не готова зупинятися і охоче говорить про імовірне поповнення. Зокрема, зіркова пара припускає усиновлення. І хоча з дітьми вони обговорили дане питання, все ще не наважуються зробити крок назустріч до прийомних діток.

Дружина Григорія Решетніка розповіла, як вони знову стали батьками

Дружина ведучого Григорія Решетніка розповіла про адаптацію сина в школі
Дружина Григорія Решетніка розповіла, як вони знову стали батьками

Тим не менш, вони нещодавно потішили публіку новино про те, що стали вінчальними батьками. Відповідна публікація зʼявилася на особистій сторінці Христини в соціальній мережі Інстаграм.

“Вінчальні батьки. Стільки написали мені, що не розуміють, хто це. Я, зізнатись, теж не зовсім знала, поки нас не запросили ними стати. На Франківщині завжди були свідки – незаміжні хлопець і дівчина. А от в Чернівцях, виявляється, друзі наречених – це пара, щаслива в шлюбі, яка може стати прикладом для тих, хто лише створює нову сімʼю. А в майбутньому ще й хрещеними батьками дітей. Отже, відтепер я – вінчальна матка, Гриша – вінчальний батько. А наші друзі для нас – фін та фіна”

Тож поки до дітей справа не дійшла, але зіркова пара отримала новий досвід і також розповіла своїй публіці дещо нове.

Нагадуємо, що Григорій та Христина Решетніки разом більше 15 років. Подружжя стало зразковим для багатьох глядачів і навіть дає деякі поради на телебаченні, як пара, яка подолала кризи та змогла прийняти одне одного.

Завдяки цьому Христина змогла заробити собі репутацію і стати популярною блогеркою. Публіка з інтересом цікавиться її буднями, спостерігає за виховним процесом, обмінюється досвідом. І навіть інколи Христині вдається вирватися за кордон та відпочити у компанії дівчат.

Схожі статті

До Камалії Захур повернулися діти: чому вони були не разом та де їхній батько

Камалія Захур показала свій розкішний котедж, який є цілим палацом. А ще зустріч із своїми доньками-двійнятами, які вже тривалий час живуть і навчаються у Великій Британії.

“Принц об’ївся груш”: ТОП-10 героїв проєкту “Холостяк” – їх буремна доля після участі в ТВ-шоу

Мільйони глядачів спостерігають на своїх телеекранах за холостяком, який намагається знайти своє кохання і навіть якщо він обирає ту саму дівчину - немає гарантії, що після проєкту вони будуть разом.

Замість телефону Настя Каменських почала користуватися туфлею: прикладає до вуха й говорить

Настя Каменських випускає альбом, який повністю складатиметься з іспаномовних пісень. Прихильники вважають, що вона віддаляється від України. А сама NK просто прагне бути світовою зіркою з України.

Більше, ніж на “Танцях з зірками”: солістка KAZKA Заріцька вразила різким схуднення

У мережі з'явилися фотографії 32-річної Олександри Заріцької, на яких її дуже важко впізнати. На тлі новин про весілля, солістка KAZKA схудла на кілька розмірів!

Як 59-річну Аллу Мазур змінив рак? Не думала, що стане такою, але тепер все інакше

Алла Мазур не одразу наважилася заговорити про свій стан, але пізніше зізналася у речах, в яких ніколи не дозволила собі зізнатися раніше. І змінилося в ній не тільки це.

10 років вагітності, а так і не народили: Настя Каменських, DOROFEEVA, Руслана – бездітні зірки

Настя Каменських, Руслана, Надя Дорофєєва не поспішають стати матусями. Хоча одна з них уже почала наполегливо працювати над тим, щоб завагітніти й народити маля.