Мама Дана Балана не може забути Тіну Кароль: показала ностальгійне відео і осипала поп-діву компліментами

Фанати чекали, коли Дан Балан і Тіна Кароль відверто почнуть говорити про свій роман. Дива не сталося, але мама співака, схоже не може забути поп-діву.

Тіна Кароль і Дан Балан. Свого часу це була найбільш обговорювана пара українського шоу-бізнесу. Співачки зустрілися на проекті “Голос країни” і 10 сезон прихильники дивилися не тільки заради того, щоб побачити хто проходить у наступний етап, а для того, щоб хоч трохи насолодитися красивою історією кохання.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Втім, стосунки зірок так і не зав’язалися. А згодом продюсер шоу взагалі заявив, що роман був створений ледь не по сценарію творчої групи. І Тіні, і Дану довелося розкрити карти та розповісти, що дійсно між ними була симпатія та щирий флірт.

На шоу подивитися на потенційну обраницю приїздила навіть Людмила Балан – мама зіркового тренера. Співачка досі береже на своїй сторінці в Інстаграмі пам’ятне відео, де вперше на одній сцену зустрілася з нашою поп-дівою.

“Тіна, ти така красива і мудра. Я дуже рада тебе обійняти”, – каже мама Дана Балана.

Людмилу запросили на одну з передач і її поява спричинила справжній фурор. Зірка заспівала одну зі своїх найкращих композицій, але Тіна Кароль помітно занервувала при виді мами Дана.

Поп-діва жартувала з Потапом про те, що Людмила Балан приїхала оженити сина.

Дійсно молдавська співачка дуже тепло поставилася до нашої артистки. Вона не приховувала захоплення нею, але назвати її невісткою так і не вийшло. Лише зрідка мама Дана згадує про Кароль зараз, коли її відмічають на спільних світлинах прихильники. Син же взагалі пропав з радарів ЗМІ.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.