В центрі столиці чоловік підпалив себе

Учора на центральній вулиці міста військовий АТО підпалив себе на знак протесту проти влади.

За свідченнями Вартових Еспресо невідомий чоловік учинив підпал о 3:30 ночі.

Своїми діями чоловік хотів привернути увагу до проблем учасників АТО та ООС і ставленням влади до них і членів їхніх сімей.

Дехто стверджує, що боєць вирішив у такий спосіб покінчити з собою через нещасливе кохання. Проте ця версія була спростована, адже у чоловіка є дружина та донька.

За словами Юлії Микитенко її батька намагалися врятувати молоді люди у фонтані на Майдані Незалежності. Також донька стверджує, що її батько фронтовик ООС, здійснюючи самопідпал добре розумів що робить і тому не намагався себе загасити.

Микола Микитенко - боєць АТО, що вчинив самопідпал
Микола Микитенко – боєць АТО, що вчинив самопідпал

Окрім цього чоловік дуже переживав за ставлення у країни до бійців АТО та ООС. Яке з кожним роком ставало все гіршим, про що він писав кілька публікацій на своїй сторінці у мережі Facebook. Як розповідає сам Микола Микитенко, раніше дружини учасників війни на Донбасі мали право безкоштовно народжувати, а зараз пологи приймаються на загальних підставах і потрібно сплачувати внесок у розмірі від $500 до $1000. Чоловік називав це нелюдським ставленням до військових і часто казав: «Сволота, як вони так можуть!» і стверджував, що «ветерани зараз нікому не потрібні».

Стало відомо, що перед самопідпалом колишній боєць АТО Микола Микитенко написав на своїй сторінці в Facebook кілька постів з роздумами про свій майбутній вчинок. Він висловив накопичені емоції словами: “Думаю, як буду горіти? Як Василь Стус?! Досить сил довести, що Україна понад усе? Дістало!!! Вийдіть всі, побратими, як 24 числа, візьміть зброю в руки, і захистіть нашу рідну Україну !!!”. А у дописі, що з’явився ранніше Микола Микитенко попросив: “Підтримайте за все мої гріхи!!! Слава Україні!!!”.

За даними лікарів, шансів вижити у чоловіка практично немає, адже обгоріло 98% шкіри.

Нагадаємо, що у бійця АТО Миколи Микитенка залишилися дружина і донька.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.