44-річна Камалія серед ночі влаштувала розбірки через свого чоловіка-мільярдера Захура: “Він в мене не чурка!”

Відома українська співачка Камалія, яка зараз знаходиться на відпочинку у Карпатах вийшла в ефір пізно ввечері та посварилася зі своїм підписником.

Відома українська співачка Камалія вже закінчила свою участь у зйомках новорічних шоу і рушила разом зі своєю сім’єю на відпочинок. Цього разу родина не їхала далеко, а обрала вітчизняний курорт — Буковель. Саме там зірка днями і ночами насолоджується лижним спортом разом з доньками. Співачка активно демонструє якість свого відпочинку підписникам, а також часто виходить у прямий ефір, щоб поспілкуватись з ними особисто та без посередників.

Камалія серед ночі влаштувала розбірки через свого чоловіка-мільярдера Захура

Найбільший мінус прямого діалогу з користувачами мережі — це особистості, які вважають, що можуть образливо висловлюватися в адресу зірки та її рідних. І хоча Камалія вміло дала відсіч наз абі, все ж таки подібні речі залишають неприємний осад на серці.

Так, нещодавно зірка вийшла в прямий ефір пізно ввечері, щоб розповісти про свої враження від відпочинку у Буковелі, а також показала, як зараз виглядає курорт. Один з користувачів, вирішив, що буде цілком доречним написати образливі слова зірці щодо її чоловіка Мохаммада Захура прямо в ефірі, але артистка не змовчала, не проігнорувала, а переконливо пояснила, чому цей чоловік не мав рації.

“Ви знаєте, в мене чоловік не чурка. Він в мене красень, гарний, розумний. Багато жінок, мільйони жінок хотіли опинитися на моєму місці. Бажаю вам всього щасливого і хорошого. Катайтесь собі на здоров’я”, — прокоментувала зірка.

Камалія захистила свого чоловіка

На жаль, у нашому суспільстві досі присутні люди, які страждають від ксенофобії та шовінізму, але співачка довела своїм прикладом, що ковтати таке не варто.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.