Знайшлася колишня дівчина Сергія Притули: 40-річний шоумен змовчав про роман з популярною особою

Сергій Притула здається дуже відкритою та щирою людиною. Проте, і в нього є свої секрети. Він рідко розповідає про особисте життя, яке було дуже насиченим.

Сергій Притула – один з найбільш популярних шоуменів Україні. Потужний старт його славі дав проєкт “Підйом”, де він разом з Олександром Педаном і Олею Фреймут вітали наших громадян з новим днем.

Згодом ведучий почав працювати і на інших програмах. Зокрема він багато років є головним обличчям “Хто зверху?”. Разом з Лесею Нікітюк чоловік провів чимало ефірів, де знаменитості показали себе у всій красі.

Втім, як раз на зйомках передачі, відкрився несподіваний та маловідомий факт. Виявляється, колишньою дівчиною Сергія є відома гумористка Тетяна Песик. Про це повідомила сама артистка на камеру у шоу “Хто зверху”. Притула у відповідь закивав головою, хоча і було помітно, що йому ніяково. Леся Нікітюк прикинулася, що їй стало погано від такої новини.

Знайшлася колишня дівчина Сергія Притули

Що відомо про Тетяну Песик?

Як і Сергій Притула, Тетяна з Тернопільщини. Дівчина захоплюється акторською майстерністю та гумором. Широку популярність їй принесла участь у проєкті “Ліга Сміху”, де вона виступала у команді “V.I.P Тернопіль”. Згодом їй почали пропонувати ролі у кіно та серіалах, а під час вагітності Олени Кравець, вона навіть заміняла її на сцені “Вечірнього кварталу”.

Тетяна Песик
Тетяна Песик

Нагадаємо, що Тетяна Песик також грає у розважальному шоу “Жіночий квартал”, а ще знімалася у ситкомі “Країна У”. Виконувала також ролі камео. Зірка стала однією з найбільш перспективніших артисток нашого шоу-бізнесу.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.