Помер Михайло Горбачов: після тривалої хвороби останній Президент СРСР пішов на 92-му році життя

Стало відомо, що останній Президент Радянського Союзу Михайло Горбачов пішов з життя на 92-у році. Причиною смерті стала тривала невиліковна хвороба.

Повідомляється, що останній Президент СРСР Михайло Горбачов пішов життя після тривалої хвороби. Політику було 92 роки.

Помер Михайло Горбачов

Помер Михайло Горбачов

Про кончину радянського політика повідомила Центральна клінічна лікарня. Останні роки свого життя чоловік провів у боротьбі за життя з непростою недугою.

Так, Горбачов страждав від цукрового діабету, а також мав серйозні проблеми з нирками. Та яка саме хвороба спричинила дисфункцію видільної системи у колишнього генсека невідомо, адже діагноз озвучений не був. Лише два місяці тому стало відомо про те, що він знаходиться на гемодіалізі. І вже тоді поговорювали про те, що останній Президент СРСР повільно помирає. Останній рік Михайло Сергійович був під ретельним наглядом лікарів. Політик не лежав у стаціонарі, але був постійним відвідувачем лікарні.

На останніх кадрах Горбачов виглядав дуже погано, адже мав колосальні проблеми з виведенням рідини з організму.

Помер Михайло Горбачов

Нагадуємо, що про повномасштабну війну в Україні Михайло Сергійович публічно не говорив. Однак, його близький друг Олексій Венедиктов, редактор “Ехо Москви”, який був нещодавно репресований, заявив журналу “Forbes”, що політик засуджує дії володимира путіна і звинувачує його у зруйнуванні справи усього його життя. Мовляв, Горбачов привласнює собі заслуги щодо надання свобод радянським людям, і тепер уся його робота нібито знищена.

Втім, ще 8 років тому Михайло Горбачов активно схвалював політику російської федерації і навіть анексію Криму. Тоді Михайло Сергійович заявив, що вчинив би абсолютно так само.

Схожі статті

Старша донька Олі Полякової розповіла, скільки заробляє на своїх соцмережах: в 12 разів більше мінімалки

Вона може мати все, що побажає, адже багаті батьки нічого не пошкодують для любої донечки. Проте, Маша й сама не проти заробляти. Як вона це робить та скільки отримує?

Дмитро Монатік стане батьком втретє та вразив зізнанням: “Взагалі немає різниці хлопчик чи дівчинка”

Дмитро Монатік вже давно має велику прекрасну родину, яку із задоволенням показує публіці і на яку чекав в Україні після 24 лютого. Погані події в країні не вплинули на бажання зірки мати ще дітей.

Це вже буде четверта дитина: Інна Мірошниченко ніяк не може зупинитись всиновлювати дітей. Подробиці

Ірина та Тімур Мірошниченко знову наважилися на всиновлення дитини: двоє своїх дітей, один всиновлений та буде ще один. Подробиці життя зіркового подружжя.

Екс-дружина DZIDZIO Славія розповіла, чому не хотіла брати слухавку та говорити з ним: “Вилити цей біль”

Знаменита українська співачка та колишня дружина Дзідзьо Ярослава Притула дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла, як не хотіла брати слухавку від екс-чоловіка.

Заявочка на майбутнього чоловіка: Міша Крупін сказав Златі Огнєвіч таке, що і в “Холостячці” їй не говорили

Злата Огнєвіч опублікувала нові розкішні світлини до свого фотоблогу, а співак Міша Крупін не втратив нагоди та публічно засипав холостячку компліментами. Що спільного між зірками?

Батьки легендарні, діти – звичайні: Тоня Матвієнко, Марічка Яремчук, Тоня Паперна, Руслан Ротару-Євдокименко

Передача слави у спадок — доволі широка практика, якою користуються знаменитості, адже просуватися шоу-бізнесом дуже важко, але завжди можна залишити щось дитині.