Маленькі українці, які допомагають боронити Україну: чим заробляє малеча, аби допомогти ЗСУ

В нашій країні зараз з'явилась нова професія - волонтер, це люди, які дістануть будь що за стислий проміжок часу, аби тільки вчасно доставити це ЗСУ чи людям, котрі потребують термінової допомоги.

Волонтерством та благодійністю займаються не тільки дорослі, але й діти. Малеча не соромиться роботи і вона різна. Діти влаштовують власні бло-пости і не пропускають машини, поки ті не скажуть кодові українські фрази чи не дадуть відповідь на запитання, потім діти зізнаються, що насправді це не забава, а спосіб зібрати гроші на ЗСУ.

Дівчинка Валерія 10 років

Дівчинка грала в шахи на вулиці з дорослими і дітьми, знаючи свої здібності і таланти вона вигравала у суперників гроші для того, щоб зібрати  21 тисячу гривень на ЗСУ і передати їх у Фонд Сергія Притули. І до того ж, особисто. Валерїї вдалось зробити задумане і дівчина при зустрічі з Сергієм Притулою віддала йому зібрані кошти.

11-ти річний Андрій

Цей малюк надихнувшись історією Лери, подумав, що і в нього вийде своїми здібностями зібрати кошти на ЗСУ. Хлопчик також грає у шашки на гроші. Він виходить під торгівельний центр і чекає на суперників. Навіть у свій день народження малюк пішов заробляти на ЗСУ. Про цю ініціативу дізнався Олександр Педан і особисто приїхав привітати Андрія з днем народження та зіграти партію у шашки.

Насправді таких прикладів багато, але не всі вони стають відомими, діти дуже відповідально ставляться до такої мети. Це важливо для них, вийти на вулицю і своїми дитячими здібностями допомогти Україні наблизитись до перемоги. Тому за нове покоління хвилюватися не має сенсу, вони вже виросли достойними людьми з великим серцем, які роблять шалено-важливі вчинки для інших та свого майбутнього в Україні.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.