Катерина Осадча поділилась спогадами особистої зустрічі з королевою Єлизаветою II: “І це теж минеться”

Відома українська телеведуча Катерина Осадча в день смерті королеви Єлизавети II поділилась спогадами про декілька особистих зустрічей з легендарною особистістю.

Катя Осадча до війни була автором та ведучою шоу “Світське життя”, зірка українського телебачення брала інтерв’ю не тільки в українських артистів, а ще й спілкувалась с закордонними селебріті. Катя їздила в закордонні відрядження на спеціальні прийоми та прем’єри світового рівня. Телеведучу знають по всьому світу й сама вона за десятиріччя роботи в медіа, встигла познайомитись з великою кількістю відомих та впливових людей світу.

Молода королева
Молода королева

Вчора, 8 вересня 2022 року стало відомо, що померла легендарна королева Єлизавета II у віці 96-ти років в улюбленому замку Балмера, що знаходиться у Букінгемському палаці. Королева змогла залишити після себе цілу епоху. 70 років Єлизавета правила Великою Британією. За цей час змінилося 15 прем’єр-міністрів, від Уїнстона Черчилля до нового Ліз Трасс, яка тільки кілька днів тому зайняла цей пост. Разом з королевою, пішла ціла епоха.

Багато відомих особистостей почали згадувати, якою була Єлизавета II, її вшанували різні видання та телешоу в екстреному режимі. Відомо, що діти королеви прибули одразу ж після звістки до палацу в Шотландію. Також українських зірок та звичайних людей, не оминула хвиля прощання з королевою.

Однією з таких зірок виявилась Катя Осадча, яка на своїй сторінці в instagram виклала пост з фотографією королеви в молодому віці на обкладинці журналу Time. Ведуча поділилась своїми спогадами та роздумами щодо Єлизавети II. Осадча бачила королеву наживо і не один раз. українська зірка розповіла, що королева саме така, якою її представляють світові, вона була вишукана та поважна серед людей і мала вишукані манери. Катя зазначила, що королева жила за принципом: “І це теж минеться” – саме він, на думку Осадчої, подарував їй довге життя і пошану.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.