Як зарядити телефон, якщо вимкнули світло: ТОП-6 простих та дієвих способів зарядити телефон без зарядки

Починаючи з 10-го жовтня майже по всій території України обмежують електропостачання, заради економії та відновлення роботи пошкоджених електростанцій. Оскільки багатьох цікавить питання як зарядити телефон без світла та й взагалі він став незамінним девайсом, ми вирішили поділитися способами альтернативної зарядки без електроенергії.

Енергетичні об’єкти України зазнали атаки російськими дронами та ракетами, тому, у більшості міст з’явилися проблеми зі світлом. Громадян просять економити світло, але всі розуміють, що це майже неможливо, адже багато людей через високу небезпеку працюють віддалено і використовують для цього ноутбук і телефон, а також світло. Тому важливо знати як зарядити телефон без світла.

Ноутбук

Як зарядити телефон без світла
Як зарядити телефон без світла

Зарядити телефон за допомогою ноутбука гарний варіант, але лише за тією умовою, що він не потрібен вам для роботи і якщо ваш ПК встиг зарядитися до моменту виключення світла. Нічого складного в цьому способі немає, потрібно лише під’єднати USB-кабель до ноутбука і залишити телефон на зарядці. Але, слід зауважити, що такий спосіб зарядки швидко розряджає ноутбук.

Павербанк

Як зарядити телефон без світла
Як зарядити телефон без світла

Незамінна річ для кожного користувача смартфона. Якщо ви не маєте портативної зарядки, то рекомендуємо придбати, бо її зручно носити з собою, навіть у маленькій сумці. Але варто перевіряти зарядку самого павербанку, перед використанням. В нинішніх реаліях, експерти рекомендують заряджати портативну зарядку після кожного використання. Краще бути передбачливим.

Колонка

Як зарядити телефон без світла
Як зарядити телефон без світла

Добре, якщо у вас є невелика бездротова колонка, яка допоможе вам трохи підвищити заряд телефону. Щоправда, цей спосіб не забезпечує повну зарядку, як два попередні, але допоможе підтримати його для можливості здійснювати дзвінки.

Автомобіль

Як зарядити телефон без світла
Як зарядити телефон без світла

Зараз багато хто подумає, та була б ще та машина і тут ви вже поспішаєте з висновками. Бо ви не живете у домі самі, у кожного автомобіліста, є спеціальні зарядки, тому, ви можете звернутися за допомогою до своїх сусідів та зарядити телефон, у разі вимкнення світла.

Генератор

Як зарядити телефон без світла
Як зарядити телефон без світла

Останнім часом генератори стали дуже популярною покупкою, адже він допомагає зберегти світло в усьому домі чи квартирі. Потужність генератора ви обираєте виходячи з того місця, де перебуваєте.

Джерело безперебійного живлення

Як зарядити телефон без світла
Як зарядити телефон без світла

Це щось на кшталт генератора, тільки працює він за іншим принципом. Це чудовий спосіб забезпечити постійне та стабільне електроживлення у вашому домі чи квартирі. Тому завдяки такій покупці, можна зарядити не тільки телефон, а ще й ноутбук.

Отже, основні способи як зарядити телефон без світла, вам вже відомі, залишилось лише обрати той, який підходить вам найбільше за всі останні і слідкувати за графіком віялових відключень.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.