МОЗ запроваджує карантин вихідного дня. Остаточного локдауну не буде

З настанням похолодання можливий сценарій масових захворювань на сезонний грип. За нинішньої епідемії коронавірусу Уряд країни готується до найгіршого.

Деякі європейські країни і навіть Велика Британія знову пішли на жорсткі карантинні обмеження, пов’язані з розповсюдженням COVID-19. Українці, затамувавши подих чекали, що буде у нас. «Ні, – заспокоїв Степанов. −Тільки карантин вихідного дня». Коли і чого чекати?

Про це міністр охорони здоров’я повідомив у прямому ефірі програми «Право на владу» 5 листопада.

Таке рішення було прийняте на засіданні Кабінену міністрів і воно виправдане з огляду на те, як розвивається ситуація з захворюванням на коронавірус. За останню добу виявлено ще півтори тисячі заражень:

Ми чітко розуміємо, що ми не в змозі ввести повний локдаун, на який пішли деякі європейські країни – не на два тижні, не на три тижні.

З огляду на це, уже з кінця наступного тижня, а саме з 14 листопада ймовірно вводиться карантин вихідного дня.

У його рамках передбачається на вихідні дні – суботу і неділю дозволити працювати тільки аптекам і продуктовим магазинам. Транспорт працюватиме у звичному режимі.

Так, сподіваються, буде розірвано ланцюг передачі вірусу один до одного.

Скільки буде тривати вимушена міра міністр не сказав.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.