Після виборів Трамп може втратити не тільки президентство: Меланія Трамп давно думає про розлучення

Несподівано після програшу на виборах чинного Президента США випливли на поверхню його справжні стосунки з дружиною Мелані. Виявляється, їх сімейний корабель вже давно іде на дно.

Про інтимні подробиці  сімейного життя подружжя Трампів розповіла  помічниця  першої леді США Стефанія Волкофф Daily mail.

Стефанія повідомила, що коли у 2016 році Трамп переміг, то Меланія розплакалася. Бо вже тоді жінка задумувала розлучення. Вона п’ять місяців не переїжджала з Нью-Йорка Вашингтон, ведучи переговори про укладення шлюбної угоди, за якою їхньому з Дональдом синові Баррону відійде рівна частка стану Трампа.

Подружжя Трамп
Подружжя Трамп

В резиденції подружжя спало у різних спальнях. А їхній шлюб носив «трансакційний» характер.

Співробітник екс-помічника Омарози Маніголт Ньюман пішов ще далі і заявив, що 15-річний шлюб подружжя закінчився, додавши: ” Меланія підраховує щохвилини, поки він не втратить посаду, і вона може розлучитися”.

Раніше Мелані зробити цього не могла, бо побоювалася помсти. Зрештою, вона й зараз не має права розголошувати подробиці про свого чоловіка або написати книгу з причини того, що такі права надані другій дружині Трампа Марлі Мейплз.

Перша леді США Мелані Трамп
Перша леді США Мелані Трамп

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.