Дзідзьо, Кравець і Саніна озвучили мультик “Мавка Лісова” за п’єсою Лесі Українки: 7 років праці–75 мільйонів

Незабаром на українські екрани вийде легендарний мультфільм, який знімали цілих 7 років та витратили на нього 75 мільйонів гривень. Це "Мавка. Лісова пісня". Картина була створена за мотивами п'єси Лесі Українки, тож, повинно бути щось магічне.

Спочатку варто згадати, хто така Мавка і що вона символізує. Отже, Мавка – це юна лісова красуня, яка має волелюбність, щиру та відкриту душу, трохи наївності та добре серце, яке наповнена любов’ю та надією. Мавка любить природу і береже її, вона за красу та дуже бентежиться, коли чіпають те, що створила природа. Також лісова красуня досить поетична та вміє гарно співати. Тобто, Мавка – це та дівчина, яка є захисницею всього природного та відчуває гармонію, коли знаходиться у лісі на самоті. Цю героїню озвучила акторка Наталка Денисенко.

Наталка Денисенко озвучила Мавку
Наталка Денисенко озвучила Мавку

Отже, “Мавка. Лісова пісня” вийде 2-го березня 2023 року на всі екрани України, виробництвом мультфільму займалась компанія “Film.ua”, і створення мультика зайняло довгих 7 років. Для всієї команди це був непростий шлях, але мультфільм готовий та затверджений.

Як ви розумієте, задля того, аби анімаційні герої заговорили, їх потрібно озвучити, тому, на ролі часто обирають професійних акторів, співаків, ведучих та акторів дубляжу, тобто людей, які мають гарну вимову, дикцію та можуть змінювати інтонації. Так, цього разу Олег Скрипка, Юлія Саніна, Олена Кравець, Наталка Денисенко, Артем Пивоваров, Дзідзьо озвучили головних героїв п’єси.

Наприклад, Артем озвучив персонажа на ім’я, Лукаш – він безстрашний та рішучий юнак, любить музику та багато мріє, а також, протягом сюжету знайде справжнє кохання.

Артем Пивоваров озвучив Лукаша
Артем Пивоваров озвучив Лукаша

Юлія Саніна озвучує Русалку Водяницю – це бойова сила лісу, ця Русалка захищає від непроханих гостей, та може здалеку відчути дух людини й небезпеки. Тому ризикувати з Водяницею небезпечно для життя, бо залякує вона до смерті.

Юлія Саніна озвучила Русалку Володику
Юлія Саніна озвучила Русалку Володяницю

Олег Скрипка заговорить голосом того, що у скелі сидить – це духовний персонаж, повелитель небуття, який належить могутньому духу Лісовому. Саме він торкнеться теми добра і зла, життя і смерті, та цінності речей.

Олег Скрипка озвучив того, що у скелі сидить
Олег Скрипка озвучив того, що у скелі сидить

Олена Кравець стала голосом Килини – підступна героїня, вона жорстока та експресивна злодійка, яка опиняється у лісі несподівано та псує життя лісових жителів.

Олена Кравець озвучила Килину
Олена Кравець озвучила Килину

Дзідзьо дісталась роль шумника Гука – він відповідальний за кожен звук у лісі, до того ж має невгамовний характер, але при цьому він дуже відважний та може дати відсіч ворогу.

Дзідзьо озвучив Шумника Гука
Дзідзьо озвучив Шумника Гука

Схожі статті

Оля Полякова залишила чоловіка і розповіла, заради кого зібрала свої валізи: “В найкращій компанії”

Музиканти усього світу прекрасно знають, що таке розлука з сім'єю, адже гастролі можуть продовжуватися не тільки півроку, але декілька років, якщо мова йде про великий тур.

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.