Канал СТБ підпав під критику через некоректний слоган для прем’єри шоу “Вагітна у 16”: “На зло батькам”

Канал СТБ – один із тих каналів українського телебачення, який виробляє якісний та головне цікавий контент. Багато шоу, реаліті, серіалів і все українське.

Та іноді в кожній компанії стається щось не заплановане. Спочатку на життя каналу дуже сильно вплинула війна. Тому тривалий час СТБ, як й інші канали, так би мовити, тривоги жалобу. Тобто не було жодного контенту крім військового та новин. А згодом канали об’єдналися і зробили “Єдиний марафон новин”.

Та життя все ж таки рухається вперед, як би важко нам зараз не жилося у воєнні часи. Тому, канал прийняв рішення запускати в ефір програми, які було відзнято до війни. Наприклад, зовсім нещодавно завершився останній сезон “Холостяка”, який подарував каналу шалені рейтинги, в принципі, як завжди.

Шоу Вагітна у 16

Тому що люди хочуть відволікатися від жаху, що коїться навколо. Інколи необхідно просто сісти перед телевізором та розвантажити мозок за допомогою якоїсь цікавої передачі чи фільму. А саме емоційне розвантаження і є головною задачею телебачення.

Тому, керівництвом каналу було вирішено запускати улюблене та корисне шоу “Вагітна у 16”. По-перше, воно має великий соціальний сенс. Оскільки такі ситуації траплялися до війни, трапляються зараз, і будуть існувати й після. Тому, чому б не підтримати дівчат, які опинилися у складному становищі.

Та все було б добре, якби не новий анонс, який має двоякий сенс, а звучить він так:

“Завагітніти у п’ятнадцять на зло батькам. Народжувати у прямому ефірі соцмереж заради підписників. Чи від шкільного вчителя?”

Вагітна у 16

Ну погодьтеся, сенс не відразу читається. Та саме через неоднозначність він набув розголосу й будо прийнято рішення перенести прем’єру, оскільки наразі люди дуже чутливі до будь-якого контенту та неакуратного слова.

Схожі статті

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?