Дмитро Разумков заразився коронавірусом, хоча сам нещодавно відчитував депутатів без масок

Дисциплінований голова Верховної Ради Дмитро Разумков, який завжди, як приклад, під час парламенських засідань в масці, також зліг з коронавірусом. Хто заразив?

Не минуло й два дні, як захворів глава держави Володимир Зеленський і керівник Офісу президента Андрій Єрмак, як громадськість ошарашило нове повідомлення – на коронавірус захворів Дмитро Разумков.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Ризик підхопити коронавірус є у кожного з нас. Сьогодні хвороба наздогнала і мою родину, я отримав позитивний результат тесту. Почуваюся нормально, сподіваюся, так буде і надалі. Буду на ізоляції та працюватиму дистанційно

Дмитро Разумков переконливо радить українцям дотримуватися карантинних заходів і берегти себе.

За Конституцією України, за відсутності Президента керівництво країною переходить до голови Верховної Ради. Саме він виконує обов’язки – приймає термінові рішення, візує документи.

Хто тепер виконуватиме обов’язки Президента?

Дмитро Разумков, як спікер веде засідання Верховної Ради. Його під час хвороби має замінити віцеспікер Руслан Стефанчук.

І надійшла інформація, що позитивний результат на коронавірус отримав міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".