Що подарувати на День святого Валентина коханій і коханому: ТОП-10 ідей подарунків на 14 лютого

День святого Валентина – це день, коли кохання між чоловіком та жінкою набуває особливого сенсу. Звісно, що зізнаватися у своїх почуттях можна у будь-який календарний день, але 14-го лютого це можна зробити особливо.

Кожен закоханий хоче зробити особливий презент для своєї коханої людини, тому що в цей день у повітрі панує якась особлива енергетика, вона тепла, затишна та така щаслива, оскільки всі пари в цей день проявляють свої справжні почуття. Принаймні так має бути. Не важливо, чи кажеш ти своїй коханій людині про почуття щодня, чи ні, але 14-го лютого ти маєш показати це діями.

Кожен закоханий хоче зробити особливий презент для своєї коханої людини, тому що в цей день у повітрі панує якась особлива енергетика, вона тепла, затишна та така щаслива, оскільки всі пари в цей день проявляють свої справжні почуття. Принаймні так має бути. Не важливо, чи кажеш ти своїй коханій людині про почуття щодня, чи ні, але 14-го лютого ти маєш показати це діями.

Багато людей не вміють вигадувати подарунки, тим паче романтичні, але насправді романтика в дрібницях. Тому ми вирішили трошки допомогти у плані ідей для подарунків.

Знакові прикраси

Прикраси

Існує багато виробників прикрас, які роблять їх на замовлення, тобто, наприклад, браслети або каблучки з гравіюванням, можна написати ваше особливе слово, або дату знайомства, будь-що, що асоціюється з вашими стосунками. Це підійде як дівчині, так і хлопцю.

Романтичне побачення

Побачення

Так, просто побачення, але зробіть його так, як, наприклад в улюбленому фільмі вашої другої половинки, пригадайте, які кіношні образи ви б хотіли приміряти разом. Наприклад, Містер і Місіс Сміт.

Романтичні карткові ігри

Ігри

Зараз існує безліч ігор для пар, які розкривають вас та вашого партнера, робить вас більш відвертими, як у розмовах, так і у близьких стосунках. Це цікаво, це корисно і незвичайно. Але від цього подарунка ваші стосунки точно стануть більш палкими.

Спільний відпочинок

Відпочинок

Візьміть вихідні та відправтесь разом в інший вимір, навіть у Карпатах можна зробити романтичні вихідні для вас двох, про це лише варто попередити персонал обраного готелю та продумати програму відпочинку з нотами романтики.

Похід у Спа або на масаж

Спа та масаж

Разом відвідати спа салон – це дуже зближує та звісно, додасть романтики у ваші стосунки. А також ви будете розслаблені та зможете насолодитися один одним наповну.

Прогулянка на конях

Прогулянка на конях

Урок верхової їзди на прекрасних конях – це класика з фільмів, яка дарує вашій коханій людині незабутні емоції.

Майстер-клас з танців

Танець

Навіть якщо ваш партнер не любить танцювати або соромиться, йому сподобається сам процес та новий спосіб контакту з вашим тілом. рекомендуємо обрати Сальсу, або Танго.

Парна Фотосесія

Парна фотосесія

Оберіть цікаві образи, знайдіть гарного фотографа та зробіть розкішну фотосесію, де ви будете один одному подобатися.

Парфуми

Парфуми

Це завжди влучно, просто та потрібно. Вам дуже подобається, коли ваш партнер пахне по-особливому, тому парфумами теж можна насолоджуватися разом.

Парний одяг

Парний одяг

Зробіть худі, костюми, футболки, або інші речі гардероба з вашим особливим словом, яке супроводжує або описує ваші стосунки.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.