Зеленська зачарувала Байдена: у мережі не припиняють дивуватися сцені, що сталася на одній з вулиць Києва

Вранці уся Україна стояла на вухах не тільки через День вшанування пам'яті Небесної сотні, але і через візит Джозефа Байдена, який він наніс візиту в Київ.

Ще до того, як новина отримала підтвердження, українці знали, що в Київ наноситься візит Президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом. Політичний лідер обрав цей день не просто так, адже 20 лютого українці вшановують пам’ять Небесної сотні, яка поклала своє життя заради демократичного майбутнього своєї держави.

Олена Зеленська зачарувала Джозефа Байдена

Олена Зеленська зачарувала Джозефа Байдена

Звісно, мережа одразу заповнилася свіжими кадрами зустрічі Володимира Олександровича Зеленського та першої леді України з почесним гостем.

Однак ця зустріч набула особливого шарму завдяки сцені, яка розігралася посеред вулиці. Зеленський разом з дружиною вийшов зустріти Джозефа, потиснув йому руку, після чого президент Америки звернув свою увагу на першу леді, підійшов до неї набагато ближче, ніж до Володимира Олександровича, тихо привітався з нею, і з посмішкою сказав їй щось, від чого Олена Олександрівна приємно зніяковіла.

Цей відеоролик з’явився зокрема на особистій сторінці блогера Андрія Задворного в соціальній мережі Instagram. У коментарях можна помітити, що користувачі мережі були неймовірно зворушені даною сценою і не змогли не зауважити, що Джозеф Байден по особливому ставиться до Олени Зеленської.

До речі, під час діалогу головних героїв нашої статті Володимир Олександрович стояв осторонь, посміхався і намагався налаштувати свій зір через сонце, яке світило йому в очі.

Олена Зеленська зачарувала Джозефа Байдена
Олена Зеленська зачарувала Джозефа Байдена

Нагадуємо, що раніше Олена Зеленська вже неодноразово була гостею у Сполучених Штатах Америки, куди прибувала з важливою місією, адже відстоювала інтереси України перед світовою спільнотою.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.