Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт офіційно безробітній: не найкращий варіант для топ-зірки Мішиної

Олександр Еллерт – переможець проєкту "Холостячка", де головною героїнею була Ксенія Мішина. Поділився новиною, що тепер офіційно безробітній. Які деталі відомі? Читайте в нашому матеріалі.

Так, на своїй сторінці в Instagram Олександр Еллерт поділився новиною, що офіційно звільнився з роботи. На відео чоловік писав заяву від руки, де зазначив, що ніколи цього не робив. Нагадаємо, що працював сценаристом в “Студії Квартал-95”.

“Ну що, 1 березня 2023-го року я офіційно безробітний. Ставлю підпис працівника, напишу від руки заяву і все. Напрацювався, написався”, – поділився Олександр Еллерт.

Олександр Еллерт розповів, що звільнився з роботи

Також він зазначив, що це була єдина робота, де він працював офіційно, тому як заповнювати такого роду документів не знає.

“Якщо хтось запитає, де я був 8 років, то працював у Кварталі”, – розповідає Еллерт.

Сторіз Олександра Еллерта

Сценаристу досить сумно звільнятися, але треба продовжувати жити, творити, розвиватися та йти далі. Ексклюзивно для підписників показав архівні світлини з роботи у Кварталі.

Нагадаємо, що свою аудиторію прихильників здобув завдяки перемозі в проєкті “Холостячка”. Ксенія Мішина послухала тільки своє серце і зробила вибір на користь сценариста. Така романтична історія кохання після шоу тривала близько року.

У липні 2021 року Ксенія Мішина заявила, що вони офіційно не разом. Причиною цьому стали постійна зайнятість акторки та ревнощі зі сторони Олександра.

Чоловік довго намагався повернутися свою кохану, але Ксюша не хоче знову опинитися в таких відносинах.

Зараз Олександр Еллерт знаходиться за кордоном в США. Активно веде свій блог в Instagram, де ділиться різними світлинами та етапами свого життя.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.