Григорій Решетнік розповів правду про подружнє життя, яке в Інстаграмі виглядає ідеальним: “Це випробування”

Родину Григорія Решетніка вважають ідеальною, адже їхні стосунки з дружиною виглядають просто неймовірними. Багато сімей та молодих пар хочуть собі такі ж самі стосунки, але по-перше, це велика робота, а по-друге, насправді і в них є конфлікти, які вони долають.

Григорій закохався у Христину ще у студентські роки, тоді вони були молоді та дуже романтичні, і Гріша вирішив, що саме ця дівчина стане його дружиною. Так і сталося, і вже 12 років ця пара разом. Вони виховують трьох чудових синів і планують ще народити доньку, але це вже буде після закінчення війни.

Родина Решетнік

Оскільки під час війни люди дуже багато розлучаються, пари розходяться, і причини у кожного свої. Тому, стосунки Христини та Григорія ще більше вважаються ідеальними, але вони зовсім не ідеальні, це просто робота двох людей, які люблять один одного та хочуть зберегти свою родину. І Григорій відверто про це каже

“Війна –  це шалене випробування. У нас бувають моменти, коли емоційно складно, інколи переходимо на підвищені тони, можемо з’ясовувати стосунки, а тут діти, тому ми маємо заспокоїтися та припинити сварки” – розповів Григорій.

Також Решетнік сказав, що його дружина дуже емоційна і вона може дуже швидко загорітися, але швидко й заспокоюється, тому іноді буває складно. Також, є моменти які досі не влаштовують їх в партнері. Наприклад Гріша не любить, що його кохана не завжди пунктуальна, а її бентежать деякі звички чоловіка. Але вони борються з цими проявами негативу і намагаються знайти компроміси. Оскільки обидва кохають один одного так, як і раніше і хочуть зберегти свою родину.

Григорій та Христина Решентнік

Тому, не буває ідеальних стосунків, навіть ті картинки, які ми бачимо перед собою не є дійсними, тому що вдома, за закритими дверима все геть інше. Не все так прекрасно, це варто розуміти та працювати над собою та своїми стосунками.

spot_img

Схожі статті

Імпозантний театрал з каштановими кучерями: як виглядає пасинок Наталії Сумської Георгій Хостікоєв

Син легендарного українського актора театру та кіно Анатолія Хостікоєва, зрідка з'являється в публічному просторі. Однак днями Георгій Хостікоєв опублікував нову світлину у свій особистий фотоблог.

Чому Тіна Кароль, якщо її чоловік Огір, а батьки – Лібермани: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита співачка Тіна Кароль багато років виступає під однаковим псевдонімом, і навряд колись захоче його змінити, адже з ним вона побудувала блискучу кар'єру.

Недалекоглядність Влада Ями зіграла з ним злий жарт: чи будуть чекати хореографа в Україні після втечі в США

Знаменитий український хореограф Влад Я завжди говорив про те, що мріяв переїхати до Сполучених Штатів Америки, але має роботу в Україні, тому не може собі цього дозволити.

Кацурін і Дорофєєва вже давно одружені, а Дантес і Кацуріна зробили перше спільне фото за 2 роки: прогрес

Хоч Володимир Дантес і Даша Кацуріна вже протягом 2 років перебувають в стосунках, ділись знімками із шанувальниками пара не звикла. Днями дизайнерка мало не вперше опублікувала світлину з коханим.