Холостяк, але не одинак: з ким ділить постіль Віталій Козловський, який так і не одружився на Раміні Есхакзай

Віталій Козловський відомий український співак,особисте життя якого, цікавить публіку набагато більше, ніж його творчість. Оскільки публічні стосунки у співака були лише одні, а от далі, здається, він завжди був самотнім.

Козловський дуже привабливий та гарний чоловік, який насправді цікавить багатьох жінок, але при цьому, він дуже ретельно обирає коло жінок, з якими спілкується. І попри те, що він популярна особистість і навколо постійно багато жінок, але жодна з них не стала обраницею Віталіка. Навіть ті дівчата, з якими артист знімався в кліпах, або колеги з шоу, не ставали його дівчиною.

Віталій Козловський

Але єдина дівчина, з якою Козловський зав’язав публічні стосунки, була телеведуча та екс-учасниця шоу “Холостяк” Раміна Есхакзай. З нею співак зустрічався досить довгий період часу.  І найцікавішим є те, що познайомились вони якраз під час кліпу, точніше ще до зйомок, адже коли Віталій побачив Раміну, він захотів з нею познайомитись.

І, як всі встигли помітити, вони почали зустрічатися, і справа навіть дійшла до пропозиції, яку, Раміна прийняла та погодилась вийти заміж за Козловського. Але згодом щось у стосунках пішло не так.І пара розійшлась. Ця ситуація сталася багато років тому, але вона все ще активно обговорюється, адже після Раміни, Козловський ніколи ні з ким більше не зустрічався публічно.

Хоча співаку дуже часто приписували романи з різними відомими жінками або з тими дівчатами, які брали участь у зйомках кліпів Віталіка. Та сам артист про своє особисте життя мовчить і вважає, що коли прийде час все станеться само собою і про це всі дізнаються.

Віталій Козловський

Проте є одна дама, з якою Козловський просинається щоранку і любить по-справжньому. Але це не зовсім жінка – це кішка, яка живе з Козловським. Тож, поки що у Віталія нічого не змінюється в особистому житті.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.