38-річна Тіна Кароль засвітила круглий животик у вечірній сукні та вразила зізнанням: “Серця б’ються в унісон”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль з'явилася перед пресою та фотографами у розкішній вечірній сукні, яка підкреслила особливості її фігури.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль завжди з великою гордістю представляла свою країну на міжнародній сцені. Свого часу майбутня поп-діва намагалася вибороти для своєї батьківщини перемогу на музичному конкурсі “Євробачення”, згодом з’являлася  на різноманітних міжнародних заходах, коли в неї з’являлася можливість, а після 2022-го почала активно говорити про війну в Європі і навіть в Азії. Так, її голос лунав від площ Польщі до телебачення Японії.

Тіна Кароль
Тіна Кароль з’явилася в червоній сукні на Woman in Music billboard

Тіна Кароль з’явилася в червоній сукні на Woman in Music billboard

Зараз Тіну Кароль визнають, як впливову жінку України, і активно співпрацюють з нею у рамках різноманітних соціальних та благодійних проєктів. Наприклад, не так давно для журналу “Vogue Чехословаччина” поп-діва склала любовний лист до України, слова з якого були надруковані на сукні, яку артистка одягла на спеціальну фотозйомку.

Звичайно, вийшло дуже ефектно та гучно, адже Анна Вінтур не схвалить іншого. Окрім цього Тіна Кароль з’явилася в червоній сукні на “Woman in Music billboard” у розкішній червоній сукні, яка вигідно підкреслила її фігуру, а також видала маленький округлий животик поп-діви, що не тільки не зіпсувало усього образу, а надало йому чарівності та ніжності.

Відповідна фотографія з’явилася на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram, де вона розповіла про захід більше, а також подякувала людям, завдяки яким змогла заявити про себе на увесь світ. Образ дуже сподобався фанатом артистки, які завжди захопленням спостерігають за її світськими виходами, а також образами для червоних доріжок.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.