Зірка 1+1 Катерина Осадча розповіла, що проєкту “Пошук зниклих” вже рік – невже “Світського життя” не чекати?

Зіркова ведуча 1+1 Катерина Осадча стала відомою завдяки програмі "Світське життя", проте зараз жінка має іншу важливу місію. Пошук безвісти зниклих людей в новому проєкті "Пошук зниклих".

Ексклюзивно для Сніданку з 1+1, Катя Осадча поділилася, що її проєкту виповнився рік. Вона відверто розповіла, що було зроблено за цей час.

Спочатку Осадча не уявляла, що буде займатися подібною справою. За цей рік більше ніж 10 000 контактів з рідними. Зараз в пошуку знаходиться 7000 українців і 3556 людей знаходяться в пошуку у Маріуполі. Можна тільки уявити масштаб трагедії в цьому місті для усіх громадян.

Наразі 402 заявки приймає вся команда проєкту “Пошук зниклих”. Катерина Осадча зізнається, що для неї та її помічників це болюча тема, бо українців продовжують забирати до полону.

На жаль, викрадення відбувається і на вулиці. Українці фактично знаходяться безправно на окупованих територіях й цифра, яку зазначила Осадча продовжує рости.

Катя Осадча
Катерина Осадча

Телеведуча розповіла про подальші цілі в роботі команди:

“Наша велика мрія і велика перемога буде, коли в нашій базі всі статуси “шукаємо” будуть змінені на “знайдено”, – розповіла Катя Осадча.

Спільними зусиллями з Національною поліцією, з волонтерською діяльністю встановлено місцеперебування 2145 людей. Історії знайдених людей стараються висвітлювати в телемарафоні на  телеканалі “1+1”.

Нагадаємо, що Катерина Осадча разом з іншими українськими артистами багато роблять для наближення перемоги нашої країни. Влаштовують благодійні концерти, збирають кошти для ЗСУ та всіма силами допомагають українському народу. Разом ми непереможні.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.