“Який же він солодкий”: переможниця “Холостяк-11” Богдан повідомила про поповнення і показала новонародженого

Переможниця 11-го сезону реаліті-шоу "Холостяк" Анна Богдан повідомила про те, що її родині сталося поповнення, а також показала нового члена сімейства.

Анна Богдан та Михайло Заливако — одна з небагатьох пар, яким вдалося зберегти стосунки після проєкту “Холостяк”. Однак, молодих людей вистачило ненадовго. Минулого року вони повідомили про те, що їхні взаємини добігли кінця. І хоча згодом пару неодноразово помічали разом, возз’єднатися їм не вдалося.

Михайло Заливако та Анна Богдан
Анна Богдан повідомила про поповнення в сім’ї

Що відбувалося у цей період між молодими людьми достеменно невідомо, адже ні бізнесмен, ні переможниця проєкту не розповідають про це детально.

Анна Богдан повідомила про поповнення в сім’ї

Однак життя йде вперед, все змінюється та трансформується. Наприклад, нещодавно Анна Богдан стала тіткою. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. У красуні з’явився племінник. Дівчина показала, як тримає новонародженого хлопчика на руках, однак обличчя його демонструвати не стала.

Анна Богдан повідомила про поповнення в сім’ї

Також в кадр потрапила потрапили дитячий візок, повітряні кульки та квіти, які отримала у подарунок новоспечена матір.

“Як і обіцяла розповісти, що за особливий для мене і моєї родини день. А ось мій племінник. Який же він солодкий хлопчик. Такий маленький. Ще й страшно тримати”

Нагадуємо, що про негаразди в стосунках Анни Богдан та Михайла Заливако стало відомо після початку повномасштабної війни. Пара здебільшого натякала на проблеми, але згодом стало ясно, що молоді люди, як і більшість пар в Україні не витримали випробування кризовою ситуацією та прийняли рішення розійтися. Вже через декілька місяців екс-холостяк навіть дозволяв собі жартувати стосовно свого “неправильного” вибору на шоу.

Схожі статті

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.