Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилася, що приносить їй більше доходу – улюблена справа

Катерина Репяхова обожнює вести свій блог в Instagram, де активно ділиться своїм життям з підписниками. Розповіла, що приносить найбільше доходу її сім'ї. Подробиці в статті.

Так, на своїй сторінці в Instagram Катерина Репяхова отримала питання від підписників про її дохід. Прихильникам дівчини стало цікаво, що приносить більше доходу: бізнес з одягом чи блог, який вона веде.

“Блог і концертна діяльність”, – відповіла на питання Репяхова.

Сторіз Катерини Репяхової

Нагадаємо, що дружина Віктора Павліка стала справжньою бізнесвумен. Крім успішного блогу, який полюбився фанам пари, молода дівчина має свій дитячий магазин, який назвали на честь синочка Михася “Mimish”. Відкрито влітку 2022 року. Костюмчики, кофтинки, стильні комбінезони, худі, шапочки та багато інших цікавинок чекають на своїх маленьких власників.

15 червня 2021 року на світ з’явився довгоочікуваний син пари Віктора Павліка та Катерини Репяхової. Відомо, що жінка четверта дружина свого чоловіка, але співак надіється, що остання. Від попередніх шлюбів теж має дітей: сини Павло та Олександр та донька Христина.

Ніякі ворожки та гадання не можуть стати на шляху у справжнього щастя. Звичайно, що не буває ідеальних сімей, проте повага, розуміння та підтримка ніколи не зруйнують щасливу родину.

Катерина Репяхова часто ділиться своєю буденністю в її Instagram. Прихильники дівчини вдячні їй за такий щирий та світлий блог, який сповнений доброти та любові, без фальші та обману.

Нещодавно дружина Віктора Павліка вирішила розпродати свої непотрібні речі з гардероба, прибрала все непотрібне та звільнила простір для чогось нового. Також продовжує займатися благодійністю, збирати кошти для ЗСУ та тваринок, які цього потребують.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.