Друг Остапчука вразив зізнанням про особисте життя ведучого після другого шлюбу: “Не просто стосунки”

Друг знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука прокоментував його розлучення, а також початок нових стосунків з журналісткою Катериною Полтавською.

Як відомо, минулого року Володимир Остапчук повідомив, що розлучається вдруге. Разом з Христиною Горняк вони впродовж декілька місяців інтригували мережу імовірним розставанням, адже підписники давно почали здогадуватися про проблеми у стосунках пари. І врешті-решт, обидва визнали, що прийняли рішення покласти їхньому союзу край.

Остапчук з Христиною Горняк
Друг Володимира Остапчука вразив зізнанням про особисте життя ведучого

А вже незабаром стало відомо, що у Володимира з’явилася нова дівчина. Її особистість чоловік розкривати не поспішав, але користувачі мережі впоралися самостійно і встановили, що це Катерина Полтавська.

Друг Володимира Остапчука вразив зізнанням про особисте життя ведучого

Ба більше, подейкують, що пара вже одружилася. Чутки спровокували фотографії Володимира та Катерини з паспортного сервісу. Про особисте пара поки що не розповідає і майже не коментує свої стосунки. Втім, друг Володимира Остапчука дав ексклюзивне коментар, в якому розповів про його особисте життя в даний момент.

“Розлучення було точно нелегким, як і для будь-якої людини, яка закінчила стосунки. Тим паче, це не просто стосунки, а сімейне життя. Я знайомий із новою обраницею. Вони завжди милі. Я радий за Вову, як за свого друга”, — зізнався чоловік в програмі “Життя відомих людей”.

Нагадуємо, що Володимир Остапчук є двічі батько, а також двічі розлучений. Стосунки з першою дружиною Оленою Войченко в нього налагодилися тільки після розлучення з Христиною Горняк. Володимир рушив до Канади, там провів час зі своїми спадкоємцями, а повернувшись, почав налагоджувати своє особисте життя.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.