Як склалася дружба зірок: Пономарьов та Дзідзьо, Саніна і Кароль, Горова та Дорофєєва стали не розлий вода

Дружба у житті кожної людини є неймовірно важливим аспектом, оскільки справжність цього почуття дуже рідка. Знайти свою людину, яка прийме тебе будь-яким та в будь-яку мить – це цінність.

У житті ми можемо обрати все, крім родини, але обрати ми не можемо лише ту родину, в якій ми народилися, а  друзі це наша друга родина, яку ми самі обираємо, перевіряємо, фільтруємо та залишаємо лише обраних, тих, які нам близькі по духу, які розуміють нас навіть тоді, коли ми не праві та завжди поруч, навіть якщо між нами кілометри. Тобто, друг – це та людина, яку ти обираєш як родича.

Але вважається, що між зірками не існує дружби, бо існує певна заздрість, але ж ні, є й між знаменитостями такі дружні пари, які немов постійно підтримують один одного. Про це й поговоримо.

Олександр Пономарьов та Дзідзьо

Чоловіки достатньо давно мають дружні міцні стосунки, які зав’язалися під час спільних виступів та концертів. Чоловіки спочатку просто співпрацювали, а згодом настільки зблизились та зрозуміли, що між ними багато чого спільного і тепер робота переросла у дружбу.

Надя Дорофєєва та Ірина Горова

Багато років Ірина та Надя знають одна одну, оскільки Горова є продюсеркою Дорофєєвої, то вона пам’ятає її ще зовсім юною дівчинкою. Але роки співпраці та багато пережитих моментів разом зблизили їх настільки сильно, що останні кілька років дівчата близько дружать.

Юлія Саніна і Тіна Кароль

Юля Саніна пару років тому стала дуже близькою для Тіни Кароль, і їхня дружба також почалась зі співпраці, дівчата записали спільний хіт “Вільна”, після чого стали одна для одної дуже близькими подругами й не приховують цього, але й не надто публічно виставляють на загал свою дружбу.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова

Жінки мають багато спільних інтересів, вони навіть знімають спільний контент для YouTube на канал “Дорослі дівчата”, де вони обговорюють дуже особисті теми. Тобто Машу й Олю також поєднала робота та спільні інтереси.

Схожі статті

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.