Екс-дружина Остапчука Горняк стала мамою, поки він дарує діаманти іншій: “В мене вчора народилась гарнюня”

Друга дружина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука, з якою він зараз знаходиться в розлучені, повідомила про появу у її житті по хресниці.

Минулого року Христина Горняк та Володимир Остапчук повідомили про своє розлучення. Це був другий шлюб телеведучого, який протривав всього декілька років. Свої почуття обидва на публіку не демонстрували, але нещодавно стало відомо, що для шоумена це розтавання було дуже важким.

Друга дружина Остапчука
Колишня дружина Володимира Остапчука повідомила про народження похресниці

Тим не менш, він дуже швидко знайшов нову другу половинку, і на цей раз обраницею зірки стала журналістка Катерина Полтавська.

Нова обраниця Володимира Остапчука підтвердила чутки про весілля
Колишня дружина Володимира Остапчука повідомила про народження похресниці

Хоча пара не афішує свої стосунки, для глядачів це не є перешкодою. Наприклад, нещодавно стало відомо про коштовний подарунок телеведучого своїй обраниці: розкішна каблучка за 2 тисячі доларів.

Колишня дружина Володимира Остапчука повідомила про народження похресниці

У Христини також налагоджується особисте життя, адже нещодавно вона повідомила що стала хрещеною матір’ю. Так, подруга юриста народила донечку, яку Горняк вже називає своєю похресницею, хоча фактичного хрещення ще не відбулося.

Колишня дружина Володимира Остапчука повідомила про народження похресниці

Про появу на світ маленької дівчинки Христина повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Героїня нашої статті показала, яку сукню придбала для крихітки, а також подякувала за довіру її матері Анні.

Нагадуємо, що у шлюбі з Володимиром Остапчуком у Христини дітей не було. Натомість у телеведучого є двоє спадкоємців від союзу з Оленою Войченко, які зараз проживають разом з матір’ю в Канаді.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.