Ціна багатомільйонного щастя Камалії: колишня дружина чоловіка ненавидить, а падчерка влаштовує скандали

Відома українська співачка Камалія ніколи не приховувала того, що відбувається у її родині, а тому шанувальники артистки могли бути з нею і в горі і в радості.

Вдале заміжжя шанувальники та журналісти часто ставили Камалії у провину. Багатствами Мохаммада Захура оточуючі нівелювали заслуги самої артистки, яка стала відомою ще до того, як познайомилася з пакистано-британським мільярдером.

Камалія зробила модний чубчик
Ціна багатомільйонного щастя Камалії

Неодноразово і сама Камалія, і її матір Інна Петрівна наголошували, що свою кар’єру співачку побудувала самостійно, не вдаючись до використання грошей свого обранця.

Конфлікт з колишньою дружиною чоловіка

Чоловік Камалії Захур вразив зізнанням про стосунки з колишньою дружиною
Ціна багатомільйонного щастя Камалії

Втім як з’ясувалося, це було далеко не єдиною зворотньою стороною історії кохання виконавиці і бізнесмена. Минулого року артистка вперше розповіла про те, що не спілкувалась і не познайомилася з колишньою дружиною чоловіка. Уся справа в тому, що вона образливо та не етично висловлювалася у сторону співачки, про що остання дізналася до реалізації особистої зустрічі. Тому Камалія прийняла рішення навіть не розпочинати ці взаємини.

Дружина Мохаммада Захура Камалія
Ціна багатомільйонного щастя Камалії

Натомість з падчеркою у артистки також стаються конфлікти. Більше 10 років тому співачка дала інтерв’ю для Алли Крутої, в якому розповіла, що не ладнає із Танею. І через стільки років нічого не змінилося, адже під час війни жінки також сильно сварилися.

“Напевно, намагаємось не перетинатися. Я постійно дивлюся новини українців і дуже часто висловлююся щодо росіян, і її це ображає, бо її мати — росіянка, і в нас така війна між нами”, — розповіла виконавиця.

Про це артистка розповіла в програмі “Життя відомих людей”. Але на даний момент суперечки між жінками стаються на політичному ґрунті, так як матір Тані — росіянка.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.