Олексій Арестович показав новонароджену дівчинку та приймає привітання з поповненням: як назвали дочку?

Олексій Арестович вразив мережу раптовою фотографією з новонародженою дівчинкою на руках і заінтригував шанувальників, адже не повідомив, ким йому доводиться маленька красуня.

Як відомо, Олексій Арестович є багатодітним батьком. Зірка виховує у шлюбі з дружиною Анастасією сина Олександра та доньок Вероніку та Аеліту. Своїм особистим життям та досвідом батьківства зірка ділиться вкрай рідко. Аналітик то поділиться дитячим малюнком, то розповість смішну історію, але на більше шанувальникам годі й розраховувати.

Олексій Арестович поділився знімком з новонародженою дівчинкою

Зважаючи на той факт, що благовірна Олексія — не медійна особистість, їй не складало б особливих зусиль приховати свою вагітність від фанатів чоловіка. А тому свіжа публікація Арестовича наробила багато гаміру в мережі.

Так, нещодавно блогер оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знімок, на якому постав з новонародженою дівчинкою на руках. Обличчя крихітної принцеси він не показав, тож користувачі мережі побачили лише голову та ручки крихітки, яка була загорнута в пелюшки.

У дописі до публікації знаменитість розповів, що маленька українку йому дали потримати на руках, а назвали її Софією.

Користувачі мережі помітно розгубилися, адже одні почали вітати Олексія як вчетверте батька, інші ж взялися розпитувати, чий це малюк, аби уникнути незручної ситуації.

Олексій Арестович поділився знімком з новонародженою дівчинкою

Не обійшлося і без жартів. Наприклад, деякі підписники запитали в Арестовича, чи раптом Софії не 2-3 тижні, посилаючись на відео про військового аналітика, які раніше були популярними в мережі.

Герой нашої статті поки що не коментує появу Софії на своєму акаунті. Цілком імовірно, що дитина може не мати ніякого родинного зв’язку з чоловіком, але з іншої сторони є велика вірогідність, що це його рідна донька

Схожі статті

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".